- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.601
Tutuyorum sabırla azimle dayanmaya çalışıyorumO senin bağımlılığın 8.gün başla bari tut kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutuyorum sabırla azimle dayanmaya çalışıyorumO senin bağımlılığın 8.gün başla bari tut kendini
Kaç günde bir adet oluyorsun canım o da önemli? 28 günde oluyorsan ilk günden itibaren üzerine 14 gün koyarak hesaplayabilirsin. Bu da ayın 17si oluyor. 18i muhtemelen çatlar. Ama bence sen 10. gün itibariyle gün aşırı denemeler yap.Kızlar bana bir yardım edin ya doğurganlık günümü 2 uygulamada takip ediyorum birinde 16sı görünüyor birinde 19u 3 eylül son adet tarihim ya kafam karıştı
Tamam kuzum ekledimEvet evet eylül döngüm genelde 27 28 gün oluyor tabi sonuncusu 26 gün oldu gittikçe kısalıyor sanki ama bu ay hsg çekildiğim için umutluyum hsg görüntümü de ekleyeyim hatta
Ay çok heyecanlıı sağlıkla görün inşalahYarın keseyi görücez inşallah bitanem
Teşekkürr ederimmmTamam kuzum ekledim
Öyle güzel bi mesaj ki bu darısı bekleyen tüm kız kardeşlerime ve bana inşallahYarın keseyi görücez inşallah bitanem
Adım adım koyulaşır diye bekledim de demekki böyle de oluyormuş bekleyelim bakalımBana da bir anda koyulaşıyor diyorlardı gerçekten öyle oldu çizgi çıkmadı çıkmadı sonra 2 günde pik oldu sende stres yapma canım bugün yarın olacaktır bak
Evet canım piksin. Pik günü dahil üst üste üç gün öneriyorlar .Yaa super.. ben de simdi yaptim boyle cikti. Ikisi de olmasi gerekenden silik gibi ama pik galiba
Geliyo geliyo bak hafif çizgi var 14-16. Günlerde pik olacak sanırım kuzumOvulasyon 12.gün hala böyle ay sinir oldm gelsin artık
Bacaklarım ağrıyoooo bide ciciklerimmmmGeliyo geliyo bak hafif çizgi var 14-16. Günlerde pik olacak sanırım kuzum
İnşallah kuzum inşallahh darısı da burdaki bütün kardeşlerime olsunAy çok heyecanlıı sağlıkla görün inşalah
Ahh bunu görmeden aynısını yazmışım aminn canımÖyle güzel bi mesaj ki bu darısı bekleyen tüm kız kardeşlerime ve bana inşallah
Merhaba bu ay ben de hah çekildim doktor nasıl yorumladı ? İnşallah bu ay güzel haberi alırsın hsg sonrası şans artıyormuş.Evet evet eylül döngüm genelde 27 28 gün oluyor tabi sonuncusu 26 gün oldu gittikçe kısalıyor sanki ama bu ay hsg çekildiğim için umutluyum hsg görüntümü de ekleyeyim hatta
Yaa hayırlı olsun bende Mayıs ayında dış gebelik geçirdim korunma sürecinden sonra ilk denememiz lütfen bana da dua et hamilelerin duası kabul olur
İnşallah sağlıklı gebelik geçiririz kuzum Tüpün alınmış mıydı? İnşallah bekletmeden gelir müjdenKan sonucun çıkarsa bizi de haberdar et
Ekliyim kuzumZumruduanka96 Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım beni de ekleyebilir misiniz acaba
Sat 25 Ağustos
Bat 19 Eylül
tatlım 2 kupa fazla gelir bir kupaya indir onu fazlasıda zarar biliyorsunİçiyorum bebeğim günde iki kupa Hatta yaban Mersin’i, mürdüm eriği ve üzüm de yiyorum. İnşAllah faydası olur
Rica ederim balımZumruduanka96 çok teşekkür ediyorum
Ama azıcık atıyorum adaçayını içine İnternetten baktım 2 fincan içilebilir yazıyor. Bende iyi etkisi olsun diye 2 kupa içiyorumtatlım 2 kupa fazla gelir bir kupaya indir onu fazlasıda zarar biliyorsun