- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.581
Sen naptın kuzum bebiş nasılGözüm üstünüzde hep okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen naptın kuzum bebiş nasılGözüm üstünüzde hep okuyorum
Insallah kuzum hamislerin duasi kabul olur.. çokça aminİnşallah son kez ovulasyon kullanıyor ol bebişim güzel haberler yakın
Yarin mi olsa diye dusunuyordum ama aksam degerlendireyim o zaman canim..pik canım bende bir gebenin testlerini kullanmıştım degerlendir mutlaka
Yarın keseyi görücez inşallah bitanemSen naptın kuzum bebiş nasıl
Ayyy hadi inşallah ilk Resmini bekliyorum bebişinYarın keseyi görücez inşallah bitanem
sen degerlendir akşamı yarında pik olursa boşluk bırakırsın belli olmaz aynı gün içinde bile catlıyor yumurtaYarin mi olsa diye dusunuyordum ama aksam degerlendireyim o zaman canim..
Bat Eylül dimi kuzum döngün kısa heraldeMerhabaaa beni de yazar mısınız Zumruduanka96 sat 3 eylül bat 29 eylül bu ay hsg çekildim
İnşallah kuzum paylaşırım hemen sizinleAyyy hadi inşallah ilk Resmini bekliyorum bebişin
Ovulasyon testi yapmamıstım bebeğim. Tahmini bat’tan 5 gün önce gördüm
Tamam kuzum günler geçmek bilmiyor test perilerim gelmeye başlıyor yavaştanOvulasyon testi yapmamıstım bebeğim. Tahmini bat’tan 5 gün önce gördüm
Hayırlısıyla olucak kuzum hazırlık tamamEki Görüntüle 3301146
Haydi bismillah
O senin bağımlılığın 8.gün başla bari tut kendiniTamam kuzum günler geçmek bilmiyor test perilerim gelmeye başlıyor yavaştan
Valla 20'li aldım ama reglden sonra başlıcam hemen, yeter umarımHayırlısıyla olucak kuzum hazırlık tamam
Evet evet eylül döngüm genelde 27 28 gün oluyor tabi sonuncusu 26 gün oldu gittikçe kısalıyor sanki ama bu ay hsg çekildiğim için umutluyum hsg görüntümü de ekleyeyim hattaBat Eylül dimi kuzum döngün kısa heralde
İçiyorum bebeğim günde iki kupa Hatta yaban Mersin’i, mürdüm eriği ve üzüm de yiyorum. İnşAllah faydası olurcanım hatırlıyormusun benim de temmuzda 8 çıkmıştı sen hatta krıstıala arkadaş vardı adaçayı önermişti ben onu alıp yumurtlama zamanına kadar her gün olmasa da arada yapıp içtim sanırım onun sayesınde düzeldi bilgin olsun ovulasyona kadar her gün iç bi bardak
Yeter yeterValla 20'li aldım ama reglden sonra başlıcam hemen, yeter umarım
Tamemen koyu olmasını beklemedim hemen de dedim en azından artarak gider baktıklarımda öyle oluyodu 5-6 gündür bu şekilde kalınca acaba diyor insan ama bunu görmek biraz iyi geldi benimde aynı böyle bazen silik bile çıkmıyor derecedeBana da bir anda koyulaşıyor diyorlardı gerçekten öyle oldu çizgi çıkmadı çıkmadı sonra 2 günde pik oldu sende stres yapma canım bugün yarın olacaktır bak