- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.501
Son adet tarihi be beklenen adet tarihi söylemen üstteki kuzumben de katılmak istiyorum ama nasıl olacak
bu ay olmazsa diğer ay olur rahat ol stres yapma yeter ki:) artık tüpler açık spermler hücuuuummmDoğru söylüyorsun kuzum öyle tabi ama bu aya çok anlam yükledim hsg den sonra. kendimi kaptirmamaya çalışıyorum olumsuz olursa üzülmeyeyim diye ama yine de duramıyorumhayırlısı artık her şey Allahtan
Neden olmasın ihtimal var tabi ki spremler 3-4 güne kadar yaşıyor içeride.Kızlar galiba benim yumurtam ayın 7 de çatladı ama biz eşimle 5 Eylül de bı de 8 Eylül de ilişki yaşadık sizce tutma ihtimali yok yumurtlama günü 6 7 Eylül de ben annemlerdeydim maalesef
Evet ya çok moralim bozuldu ben catladigi günü değerlendiremedik maalesefO zaman pik gunu mu onemli yanioranlar da ne kadar düşük dimi ya.. bosuna bu kadar ugrasmiyoruz bence
24 saat yasiyorsa 8 eyluldeki iliskiyle de tutma ihtimali var. Iceride yasayan sperm varsa 5 eyluldekiyle de var canim benceKızlar galiba benim yumurtam ayın 7 de çatladı ama biz eşimle 5 Eylül de bı de 8 Eylül de ilişki yaşadık sizce tutma ihtimali yok mu yumurtlama günü 6 7 Eylül de ben annemlerdeydim maalesef ilişki olmadı
Var tabi ki ama şimdiden ümidimi kestim bu aydanNeden olmasın ihtimal var tabi ki spremler 3-4 güne kadar yaşıyor içeride.
Yaaa maşallahhhAy ablamda var ikiz
ahahh sesli güldüm vallabu ay olmazsa diğer ay olur rahat ol stres yapma yeter ki:) artık tüpler açık spermler hücuuuummm
İnşallah tutmuştur ama umudum yok bu ayYumurta
24 saat yasiyorsa 8 eyluldeki iliskiyle de tutma ihtimali var. Iceride yasayan sperm varsa 5 eyluldekiyle de var canim bence
Kuzum öğleden önce gittim kan verdim sonuç için öğleden sonra doktora gözükeceğim inşallah güzel katlanmıştır
Umudu kesmek için çok erken hiç böyle düşünme bence umut varVar tabi ki ama şimdiden ümidimi kestim bu aydan
İnşallah canım keseye göremedin mi sen daha kan takibi mi yapılıyorKuzum öğleden önce gittim kan verdim sonuç için öğleden sonra doktora gözükeceğim inşallah güzel katlanmıştır
Bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsunUmudu kesmek için çok erken hiç böyle düşünme bence umut var
Amin kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruzKuzum öğleden önce gittim kan verdim sonuç için öğleden sonra doktora gözükeceğim inşallah güzel katlanmıştır
Spermler 72 saat canlı kalabiliyormuş canım güzel düşün pozitif ol lütfenİnşallah tutmuştur ama umudum yok bu ay
İnşallahSpermler 72 saat canlı kalabiliyormuş canım güzel düşün pozitif ol lütfengüzel düşün güzel sonuçlansın inşallah