- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.521
Pik canım bu.Kızlarr ben pik diyorum sizce de öyle mii Zumruduanka96 sencee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik canım bu.Kızlarr ben pik diyorum sizce de öyle mii Zumruduanka96 sencee
Canım daha adet günüm 17 Eylül geçen yıl dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı o nedenle erken öğrendim sıkı takip gerekiyor. Haftaya görürüm inşallahİnşallah canım keseye göremedin mi sen daha kan takibi mi yapılıyor
Hahayt tabikiKız aynı yaştayız ben 21 de doğurdum 6 yaşında oğlum var duy ama geç olsun güç olmasın tabi balımm sen doğurunca hemen çalışmalara başla 2. için
Netten çeviri yapsaydın ya canım yazıyı kopyalayıp belki ateş ölçümün hakkında birşey söylüyordur benimde İngilizcem pek iyi değilKızlar Benimde ateş tablom bu şekilde bugün 1 derece düşmüş ateşim
Ateşi girdikten sonra da uygulama bunu gösterdi İngilizcem yok ne anlatıyor burda
Ay şükür ya bekle bekle yumurtadan önce ben çatlamıştımPik canım bu.
Aman ikiz çok zorYaaa maşallahhh ihtimal her zaman var yani
Ay öyledir tabi ya Allah kolaylık versin vallaAman ikiz çok zor
Pik kuzum pikkkk bugün dahil 3 4 gün değerlendirinKızlarr ben pik diyorum sizce de öyle mii Zumruduanka96 sencee
Aynen kuzumAy öyledir tabi ya Allah kolaylık versin valla
Ayy tamam bebeğim bugün başlarım bir dolu bir boş inşallah bu sefer tuttururuz yaaPik kuzum pikkkk bugün dahil 3 4 gün değerlendirin
Üst üste yap kuzum hergün 3 gün sonra bir dolu bir boş yap benceAyy tamam bebeğim bugün başlarım bir dolu bir boş inşallah bu sefer tuttururuz yaa
sakinnn ollll gelicekOvulasyon 12.gün hala böyle ay sinir oldm gelsin artık
Bebeğim sperm hareketliliğinde sıkıntı var o yüzden mecbur bir dolu bir boş gidicem önce üst üste deniyordumÜst üste yap kuzum hergün 3 gün sonra bir dolu bir boş yap bence
Bana da bir anda koyulaşıyor diyorlardı gerçekten öyle oldu çizgi çıkmadı çıkmadı sonra 2 günde pik oldu sende stres yapma canım bugün yarın olacaktır bakOvulasyon 12.gün hala böyle ay sinir oldm gelsin artık
O zaman öyle olur kuzumBebeğim sperm hareketliliğinde sıkıntı var o yüzden mecbur bir dolu bir boş gidicem önce üst üste deniyordum
Diyorum ben size işteBana da bir anda koyulaşıyor diyorlardı gerçekten öyle oldu çizgi çıkmadı çıkmadı sonra 2 günde pik oldu sende stres yapma canım bugün yarın olacaktır
Yaa hayırlı olsun bende Mayıs ayında dış gebelik geçirdim korunma sürecinden sonra ilk denememiz lütfen bana da dua et hamilelerin duası kabul olurCanım daha adet günüm 17 Eylül geçen yıl dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı o nedenle erken öğrendim sıkı takip gerekiyor. Haftaya görürüm inşallah
Kan sonucun çıkarsa bizi de haberdar etCanım daha adet günüm 17 Eylül geçen yıl dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı o nedenle erken öğrendim sıkı takip gerekiyor. Haftaya görürüm inşallah