- 18 Haziran 2021
- 1.622
- 852
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.321
Estagfurullah olurmu oylesey hic duymadim ama bi arastirayim ee soyle afet bittikten sonra belkibirinden biri tutar diye birer gun arayla degerlendiriyorum bi daha adet olana kadarHoşgeldin aramıza öncelikleBurada hepimizin farklı hikayeleri farklı sağlık sıkıntıları yada hiç nedensiz bebişlerine kavuşma zamanının uzama durumları var . İlaç gibi gelicez birbirimize hepimizin amacı bebişlerimizi kucağımıza almak ama olmazsa daha zamanı varsa bile güzel dostluklar kurarak bu süreci yüksek motivasyonla geçirmek. Ben pcos değilim amh sıkıntım var maalesef . Benim sana naçizane önerim olacak doktor mfk yı hiç duydun mu bilmiyorum ama bi bakmanı öneririm. Ben daha önce kullandım takviyelerini şuan yine kullanıyorum faydasını gördüm. Çevremde pcos yüzünden 5 yıl bekleyen mfk sayesinde bebeğine kavuşan bi arkadaşım var. Birde döngünün 21.gününü mutlaka değerlendirmelisin. Çok uzun yazdım kusura bakma
Muhteşem açıklaman için ben teşekkür ederim balım sanaHoşgeldin aramıza öncelikleBurada hepimizin farklı hikayeleri farklı sağlık sıkıntıları yada hiç nedensiz bebişlerine kavuşma zamanının uzama durumları var . İlaç gibi gelicez birbirimize hepimizin amacı bebişlerimizi kucağımıza almak ama olmazsa daha zamanı varsa bile güzel dostluklar kurarak bu süreci yüksek motivasyonla geçirmek. Ben pcos değilim amh sıkıntım var maalesef . Benim sana naçizane önerim olacak doktor mfk yı hiç duydun mu bilmiyorum ama bi bakmanı öneririm. Ben daha önce kullandım takviyelerini şuan yine kullanıyorum faydasını gördüm. Çevremde pcos yüzünden 5 yıl bekleyen mfk sayesinde bebeğine kavuşan bi arkadaşım var. Birde döngünün 21.gününü mutlaka değerlendirmelisin. Çok uzun yazdım kusura bakma
24 Eylül bat benide ekleEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül B Betulqasem 21 Ağustos @Medala 18 Ağustos 15 Eylül @pempbepsikolog 19 Ağustos 16 Eylül @Reydiya 15 Ağustos 11 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül brrr 29 Ağustos 27 Eylül @bliiss 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @kelebekxx @golden-snitch @Merve3553 @Tikabasa @tweeetyyy @özgeeeee1 @ozgeeeee1 @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Afratafrac @melegim can @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim A Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @fnd_50 2 Eylül @simurgggg 2 Eylül 30 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim @eylem91 7 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @esrarengiz1156 @sed2 11 Eylül 15 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Muhteşemsiniz kızlarB Betulqasem canım merhaba hoş geldin aramızacanım bende pcoluydum benim fazla kilom vardı bunun için hormonlar tavan yapmıştı ve pco ortaya çıkmıştı doktorumun bana söylediği tek şey stres ve sıkıntı yapmamam gerektiğiydi ilk başta. Daha sonra kilo vermem gerektiğini ve kilo verince bile kendi kendine iyileşecegini söyledi ve yanında ek olarak yemk aralarında içmem gereken glifor adında bir hap vermişti ben bunları kullandım ve ayriyeten 22 kilo verdim ve eski sağlığıma kavuştum benim serüvenim böyleydi yenmek imkansız birşey değil
Ekliyim canım gel24 Eylül bat benide ekle
Sen dolu boş devam et te aşkım bakalım görürüz elbetBenim ateş böyleydi bugün kızlar. Ama bugün okuldayken enteresan kasık ağrım oldu belime vurdu. Hiç bu kadar derinden hissetmemiştim geçen ay klomen kullandığım halde böyle şeyler olmadı. Şuan akıntım var ama sperm akıntısı ile karıştırıyor olabilir miyim emin olamıyorum. Ama ovu testim daha da silik çıktı. Ya piki göremedim yani bir şeyler oldu. Merakla takipteyim @melegim canmelisaa93 Papatyamaviss
Ekledim canım24 Eylül bat benide ekle
Hosbuldum cok tatlisiniz hepiniz yacok tesekkur ederim benim tum dwgerlerim normal kilom da normal seviyede 20 kilo verdim bu ay da sogan kuru denedim insallah faydasi olur dun test yaptim tek cizgi. Bazi nisaneler vardi belki dedim vardir yokmus ama olsunB Betulqasem canım merhaba hoş geldin aramızacanım bende pcoluydum benim fazla kilom vardı bunun için hormonlar tavan yapmıştı ve pco ortaya çıkmıştı doktorumun bana söylediği tek şey stres ve sıkıntı yapmamam gerektiğiydi ilk başta. Daha sonra kilo vermem gerektiğini ve kilo verince bile kendi kendine iyileşecegini söyledi ve yanında ek olarak yemk aralarında içmem gereken glifor adında bir hap vermişti ben bunları kullandım ve ayriyeten 22 kilo verdim ve eski sağlığıma kavuştum benim serüvenim böyleydi yenmek imkansız birşey değil
Kendi kendine oluyo biz belirti aramıyoruz aslaaaa hakim bey biz suçsuzuzYa benim yediklerim içimden geliyor gibi oluyor, ve gazim hic olmazdı böyle benim garipp belirti aramiyorum valaOlani söylüyorumm
Beklemesi zor oluyo ama sürekli test yapmakta yormuyor mu kız kafa hep oraya odaklı insan kendini stres makinesine çevirirİnşallah balım 20 sinde başlıyorum test yapmaya
Ikiz mi geliyor yoksaYa benim yediklerim içimden geliyor gibi oluyor, ve gazim hic olmazdı böyle benim garipp belirti aramiyorum valaOlani söylüyorumm
Bende merak ediyorum :) ovü testi dışında yumurtlamış gibisin :)Benim ateş böyleydi bugün kızlar. Ama bugün okuldayken enteresan kasık ağrım oldu belime vurdu. Hiç bu kadar derinden hissetmemiştim geçen ay klomen kullandığım halde böyle şeyler olmadı. Şuan akıntım var ama sperm akıntısı ile karıştırıyor olabilir miyim emin olamıyorum. Ama ovu testim daha da silik çıktı. Ya piki göremedim yani bir şeyler oldu. Merakla takipteyim @melegim canmelisaa93 Papatyamaviss
25 bat zaten balım yanı 4 gun yapıcam ben 10 15 gün önceden teste başladığımı bilirim ama şuan bacak ağrım çok fazlalaştı birde açım sürekli yiyorum görende kıtlıktan çıktım sancakBeklemesi zor oluyo ama sürekli test yapmakta yormuyor mu kız kafa hep oraya odaklı insan kendini stres makinesine çevirir
Ovulasyon testi kullanmadan önce sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor, genelde önerilen test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmak. Adetin bittikten sonraki gün teste başlarsan yumurtlamayı kaçırmış olmazsın. Lh hormonunu ölçüyor bu test, ilk başlarda dalgalanmalar olabilir. T çizgisi her zaman koyu çıkar, c çizgisi ise senin vücudundaki hormonu gösteren kısımdır. C çizgisi de ilk çizgi kadar koyu ise yumurtlama olmuştur. Bu yumurtlama 2-3 gün kadar sürebiliyor. İkinci çizgi silikleştiği zaman çatlama olmuş demektir. Yumurtlama, çatlama ve çatlamadan sonraki iki günü değerlendirmek önerilir. Eşinizde sperm sorunu yoksa o günlerin hepsini değerlendirebilirsiniz, sperm sorunu varsa gün aşırı öneriyorlar. Akıntın varsa yumurtlamanın olma olasılığı yüksek oluyor. Vücudunu bu şekilde takip edebilirsinEee sanirim ben biraz acemiyim de bana bu isin mantigini anlatir misiniz ovulasyon nasil yapilir yumurtladigimi nasil anlarim
Ne testi yapacan kız ovulasyon testimiİnşallah balım 20 sinde başlıyorum test yapmaya
Yaaa ne diyosun mal varlığını testlere yatırmışsın25 bat zaten balım yanı 4 gun yapıcam ben 10 15 gün önceden teste başladığımı bilirim ama şuan bacak ağrım çok fazlalaştı birde açım sürekli yiyorum görende kıtlıktan çıktım sancak
Yok hamiş testiNe testi yapacan kız ovulasyon testimi