- 12 Temmuz 2022
- 23.555
- 85.988
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.281
Tamamdır canım gelince bi kurcalayayım, reglim haftaya cumaya anca biter zaten daha varReglının bitti günün ertesi günü başla kuzum günün her ey o saatinde yap birde 2 saat sıvı alımını durdurarak yap 15 dakkayı baz al testte
Aa ne değişikHahahahha olur canım olur yeter ki kafan rahat olsun çok takma. Bak ben ovulasyon testi kullandığım ilk ay kendimi çok gereksiz strese soktum ve yumurtlama göremedim. Tamamen stresten olduğunu düşünüyorum. İnsanın kafası ne kadar rahatsa o kadar iyi ilerliyor
Hazırsın hazırsın bomba gibisinTamamdır canım gelince bi kurcalayayım, reglim haftaya cumaya anca biter zaten daha var
Aa ne değişikaslında hiç girişmek istemezdim böyle şeylere daha hiç deneme yapmadan ama hazır hissettiğim bi dönem oluyor o dönem geçince uzun bi süre hazır hissedemiyorum psikolojik olarak. Hazır şu an hissediyorken deneyeyim dedim hayırlısı
Cok tesekkur ederimNeden canım biz burda birbirinizin derdini dinlemeye moral vermek güzel mucizelerimizi paylaşıyoruz biz birbirimize sırt sırta el ele tutunmak için burdayiz sende gel aramıza emin ol hepimizin sikintilari var kayıpları ama moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz
İnşallah en güzel zamanda mucizen seni bulurTamamdır canım gelince bi kurcalayayım, reglim haftaya cumaya anca biter zaten daha var
Aa ne değişikaslında hiç girişmek istemezdim böyle şeylere daha hiç deneme yapmadan ama hazır hissettiğim bi dönem oluyor o dönem geçince uzun bi süre hazır hissedemiyorum psikolojik olarak. Hazır şu an hissediyorken deneyeyim dedim hayırlısı
Canım benim hoş geldin aramızaCok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim gercekten cok guzel insanlarsiniz en azindan moral bozmuyorsunuzCanım benim hoş geldin aramızaben ve tüm arkadaşlarım sana her konuda yardımcı ve destek olucaz
Yaa cok tesekkur ederimArkadaşlar sizden ricam pcos olup neler kullandığını takviye olarak nasıl bir yol izlediğinizi B Betulqasem arkadaşımıza anlatabilir mişimdiden teşekkür ediyorum
Biz sana moral olmak isteriz kuzum moralini bozmak değilCok tesekkur ederim gercekten cok guzel insanlarsiniz en azindan moral bozmuyorsunuz
Rica ederim canım benim kızlar şimdi yorum yapar merak etmeYaa cok tesekkur ederim
Bir dolu bir boş değerlendirin demişti kızlar bana zaten öyle yapıyoruz şimdi sizde öyle yapın canımKuzum bende göğüslerim şiş gibi birde gaz oluyor nedenseBata daha 8 var ama cokk simdi bile degerlendirsek olur Belki 2.kez yumurtlariz falnn
Iyi ki varsiniz ilk dakikadan mutlu oldum suanBiz sana moral olmak isteriz kuzum moralini bozmak değil
Daha dur hele bi hamiş sembolü koyuyum ben sana dahada mutlu olucaksın inşallahIyi ki varsiniz ilk dakikadan mutlu oldum suan
Yaaa insallahhhDaha dur hele bi hamiş sembolü koyuyum ben sana dahada mutlu olucaksın inşallah
Canım yumurtlamadan sonra 5.gündeyim daha.
Sen biraz bahset kızlara istersen canım neler denedin neler yaptınYaaa insallahhh
Ya çok iyiydiAynen öyle valla bu ay amuda kalk deseler onu yapacaktım öyle bi motivasyon
Ayy hayırlısı canım hadi bakalımKuzum vala benimde arada bir kasik agrim var basim cok agriyor bu aralar baska birsey yok
Kız sen nerelerdesin bakimmmmmAyy hayırlısı canım hadi bakalım
Aynen bende katılıyorum bur da bir formda adete altı gün varken çok net iki cizgiyi.gormuştü erken yumurlamis adet bitmiş üç gün sonra yumurlamisAdetin bittikten sonraki gün mutlaka başlamanı tavsiye ederim. Her kadının yumurtası farklı zamanlarda olgunlaşır. Kimisi adet bitiminde hemen yumurtlayabilir o yüzden mutlaka bitince başlamalısınBöylelikle günleri kaçırmamış olursun