- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.388
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.081
Başka testin varsa yarın tekrarlasan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka testin varsa yarın tekrarlasan
Alırım yarın elimde yokBaşka testin varsa yarın tekrarlasan
Tamam canım yumurtlama zamanını biliyomusunAlırım yarın elimde yok
Takip etmedim ama kullandığım regli takip uygulasına öre 5 eylülTamam canım yumurtlama zamanını biliyomusun
Korunmasız ilişki sadece adet tin 1 gün sonrası olduTamam canım yumurtlama zamanını biliyomusun
Bir kaç gün sonra tekrar yap canım bekle az boşa para verme istersen 2 gün sonra yapTakip etmedim ama kullandığım regli takip uygulasına öre 5 eylül
Tek 1 ilişki mi sonra olmadımıKorunmasız ilişki sadece adet tin 1 gün sonrası oldu
Benimde Alinle ayni 21 Eylül ama test için erken bence
Evet biliyorum sen ne zaman yapmayı düşünüyorsunBenimde Alinle ayni 21 Eylül ama test için erken bence
Oldu ama korunmalı kız istiyorum tabiki Allah bilir ama denemek istedim bu taktiğiTek 1 ilişki mi sonra olmadımı
Öyle yapayım canımBir kaç gün sonra tekrar yap canım bekle az boşa para verme istersen 2 gün sonra yap
Senin taktiği anlayamadım kuzumOldu ama korunmalı kız istiyorum tabiki Allah bilir ama denemek istedim bu taktiği
Biz bu ay pek degerlendiremedik pek umudum yok benimm ama 3 5 ve 8 i oldu yani yumurtlamam 6 veya 7ydi belki olabilir Sen ne zaman yapacaksınnnEvet biliyorum sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Yoktur tatlimmSelam kızlar Beta değerim pazar günü 32.2 idi. Dünkü test 139 çıkmış yarın doktor randevum var değer 2 günde 4e katlamış bir sıkıntı yoktur değil mi?
Yumurtlamadan belli bir süre önce beraber olunca ve sonrasında korunmalı ilişki olunca kız olma şansı artıyormuş buradaki mantık kız spermlerimin yavaşlığı bir aradaş öyle kız yakaladı 2 erkek sonrası Tabiki Allah en iyisini bilirSenin taktiği anlayamadım kuzum
Hayırlı olsun kuzumSelam kızlar Beta değerim pazar günü 32.2 idi. Dünkü test 139 çıkmış yarın doktor randevum var değer 2 günde 4e katlamış bir sıkıntı yoktur değil mi?