- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.388
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.121
Aynen her yol mübahNapcann meeecbuuuur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen her yol mübahNapcann meeecbuuuur
Bilmiyorum ya 5 Eylül yada 8 Eylül bu arada çatladı 8 Eylül de doktora gitmiştim çatlamış demistiNe zaman çatladı canım
Tam tarih bilmiyoruz kuzum hadi 7 si çatlama desek üzerinden 5 gün geçmiş demekBilmiyorum ya 5 Eylül yada 8 Eylül bu arada çatladı 8 Eylül de doktora gitmiştim çatlamış demisti
Bu ay ilişkiden 1hafta kadar sonra hep sancı şeklinde kasılmalar falan oldu bendede inşallah sende öylesindir kuzuBilmiyorum ya 5 Eylül yada 8 Eylül bu arada çatladı 8 Eylül de doktora gitmiştim çatlamış demisti
Belki de ikizdirSelam kızlar Beta değerim pazar günü 32.2 idi. Dünkü test 139 çıkmış yarın doktor randevum var değer 2 günde 4e katlamış bir sıkıntı yoktur değil mi?
Bende de bugün daha fazla sankiBu ay ilişkiden 1hafta kadar sonra hep sancı şeklinde kasılmalar falan oldu bendede inşallah sende öylesindir kuzu
Ayy olabilirBelki de ikizdir
Hadi inşallah canım bebiş geliyordurBende de bugün daha fazla sanki
Rabbim neyi uygun görürse razıyım ama bayağı bi şoklarım sanırımBelki de ikizdir
Hayırlısı olsun tatlım yarın doktor kontrolüne belli olur herşey. bol bol dua et bizler için deRabbim neyi uygun görürse razıyım ama bayağı bi şoklarım sanırım
İnsallah canımmÖyle düşünme canım inşallah Rabbim nasip eder bu ay sanada
İnşallah amin aminHadi inşallah canım bebiş geliyordur
Rabbim neyi uygun görürse razıyım ama bayağı bi şoklarım sanırım
Kalp atışını duydunuz muuu çok sevindim kuzum sağlıkla gelsinTopik kapanmadı hala açık Eylül sonuna kadar ama kızlar yeni topik açmak istediler.
Ben etiketlemiştim seni aslında daha önce de sormuştun kuzum. Çok şükür kalp atışına kadar duyduk. Her şey yolunda
Canım muhtemelen aniden kızaracak. Yaaa öyle bitki mi varmış denemek lazım kuzum. Sağol paylaştığın içinAdetin 11. Günü hala böyle
edahandro Zumruduanka96 L A L ve diğer kızlar size bi tavsiyem olucak. Eşim kendi bulup internette çoban çökerten diye bi bitki aldı 2 gündür kaynatıp içiyor ve çok fark olduğunu spremin fazla toplandığını söyledi. Hatta dün gece 2. Defayı istedi
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin DualarımdasınızHayırlısı olsun tatlım yarın doktor kontrolüne belli olur herşey. bol bol dua et bizler için de
Bebe time falandı çok güvenmedim ben buna. 2 gün önce prodictor yaptım çok hassas olan onda hemen çizgi çıkmıştı görselini atayım. Kaset testte çıkmıyor.
Kızlar hafif çizgi gören varmı? Banamı öyle geliyor
Evet bunu biliyorum görmüştüm kuzum bence hamilelik var benimde erken gebelik testinde gözüküyordu normalde gözükmedi 2 gün sonra normal kaset testte de gözüktü seninde öyle olur inşallahBebe time falandı çok güvenmedim ben buna. 2 gün önce prodictor yaptım çok hassas olan onda hemen çizgi çıkmıştı görselini atayım. Kaset testte çıkmıyor.
Evet canım var bebiş daha çok yeniKızlar hafif çizgi gören varmı? Banamı öyle geliyor