- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.041
Bebiş yapıyordur inşallah canım bende gaz sancısı yok şuanKızlar bende çok kötüyüm inanılmaz bir gaz sancım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş yapıyordur inşallah canım bende gaz sancısı yok şuanKızlar bende çok kötüyüm inanılmaz bir gaz sancım var
Helal sana yusufiiiAt at
youtubdan bulup izledim
Çin takvimi hiç yanılmadı bu zamana kadar bunda kız diyor ama bakalım ne olucak hayırlısı ile doğsun da kuzumda var oğlum da ama kız istiyorum
İnşallahHadi inşallah beniştendir
Allah ellerine düşürmesin oğ zaman kuzucum İnşallah geçer bir an önce şikayetin, dikkat et kedineBurda ölmediğin sürece bakmıyorlar kolay kolay
Galiba yurtdışındasın canım yeni gördüm Hepsiburada da teendyolda felan satılıyoKız hünnap nedir nerden bulayım
İnşallah canım bende 1 haftayı geçti dün bugün arttı inanılmaz hele bugün sancıdan duramıyorum çok aşırı gazım varBebiş yapıyordur inşallah canım bende gaz sancısı yok şuan
Hafifledi baya balım yaAllah ellerine düşürmesin oğ zaman kuzucum İnşallah geçer bir an önce şikayetin, dikkat et kedine
Evet kuzum geçer ülkesindeyimGaliba yurtdışındasın canım yeni gördüm Hepsiburada da teendyolda felan satılıyo
Ne diyim canım Allah yardımcın olsun yediklerine dikkat et sadece başka yapılacak birşey görünmüyorEvet kuzum geçer ülkesindeyim
Ne yazıkkı öyle kuzum.Ne diyim canım Allah yardımcın olsun yediklerine dikkat et sadece başka yapılacak birşey görünmüyor
Şeker mi var kuzum sendeKızlar birşey sorucam diyabeti olup gebelik bekleyen var mı aranızda
Evet ya maalesef bayağı yüksek değerlerdeydi bu yüzden bir kimyasal gebelik geçirdim bir yıldır düzene koymakla uğraştık şuan değerim daha iyi doktorlar biraz daha düşerse daha iyi olur diyor ama herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar ama işte tekrar şeker yüzünden bir kimyasal geçirmekten korkuyorumŞeker mi var kuzum sende
Nerdeyse 4 gündür falan yapıyorum eğer regl geçerse yapmayı düşünüyorum canım artık insallah öyledir geç döllenme ile ilgili de çok bilgim yokGeç döllenme olabilir bence yarın sabah tekrar yap görüyorum çizgi var çünkü
Gaz hamilelik belirtileri arasında hadi inşallah geliyor az kalmış senin ben daha 4.gündeyimİnşallah canım bende 1 haftayı geçti dün bugün arttı inanılmaz hele bugün sancıdan duramıyorum çok aşırı gazım var
İnşallah vardır canın güzel haberlerini bekliyorumNerdeyse 4 gündür falan yapıyorum eğer regl geçerse yapmayı düşünüyorum canım artık insallah öyledir geç döllenme ile ilgili de çok bilgim yok
Ben de anlamadım canım. İki gün önce hemen çıkmıştı bi silik çizgi şu prodicor var ya en kaliteli olan. Ama emin değilim regl geçmesini beklicemCanım ben seni eklememişim galiba sat bat alabilirmiyim ben bı gölge görüyorum ama kurumamı bılemedim
Canım ben de buraya nasıl yazdım anlamadım. Şu an benim daha regl gelmedi bat 15 EylülCanım ben seni eklememişim galiba sat bat alabilirmiyim ben bı gölge görüyorum ama kurumamı bılemedim