- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.001
Ayahahahah kız dur altıma işicektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayahahahah kız dur altıma işicektim
Bende teendyoldan buldum kaç derecede yıkanmam gerekiyor pekiBak buldum hepsiburada da varmış aşkım
Ayy hiç bilmiyorum valla onu kuzum onu da araştırırız nolceekBende teendyoldan buldum kaç derecede yıkanmam gerekiyor peki
Uzmanlar 38 40 derece öneriyormuş beybimBende teendyoldan buldum kaç derecede yıkanmam gerekiyor peki
Bundan olmazsa ben sıcak suyu bırakamıcam en iyisi almakAyy hiç bilmiyorum valla onu kuzum onu da araştırırız nolceek
Zeytin yağı bebek yağı gibi yumuşatıcı şeyler uygulayabilirsin canım rahatlatacaktırKızlar çok kötüyüm bana yardım edin lütfennn2 gündür kabızdım daha yeni çıktım tuvalete sonrası ishal gibi birde bağsurlarım çok şişti napabilirim oturtamıyorum şuan ağlıcam yaaaacısınasıcak Suyla duş aldım ama yok rahatlamadı
Wuuuu sıcak değilmi kızzUzmanlar 38 40 derece öneriyormuş beybim
Şuan hafif duruldu kuzum bakalım olmazsa denerimZeytin yağı bebek yağı gibi yumuşatıcı şeyler uygulayabilirsin canım rahatlatacaktır
Al al ben korkudan bıraktım valla bişey olur diye ama özledim şöyle bir kaynar buharlı banyo olsa suyun altında hayatı sorgulasam ayyy ne güzel olurBundan olmazsa ben sıcak suyu bırakamıcam en iyisi almak
Yok bence değil kuzum öyle yazıyor nette su 100 derece de kaynadığına göre bence idealdirWuuuu sıcak değilmi kızz
Sen bebişi doğur sonrasında sıcak sulara doyarsın balımAl al ben korkudan bıraktım valla bişey olur diye ama özledim şöyle bir kaynar buharlı banyo olsa suyun altında hayatı sorgulasam ayyy ne güzel olur
Ayy aminnnnnAllah seni hamiş etsin emi bu ne
Ay merak ettim ben normalde kaç dereceyle yıkanıyorum acabaYok bence değil kuzum öyle yazıyor nette su 100 derece de kaynadığına göre bence idealdir
Ayyyy duygulandım bi anda kızSen bebişi doğur sonrasında sıcak sulara doyarsın balım
Ayy aminnnnn
Ayy aminnnnn