- 20 Ağustos 2022
- 3.836
- 3.287
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.021
Ay merak ettim ben normalde kaç dereceyle yıkanıyorum acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay merak ettim ben normalde kaç dereceyle yıkanıyorum acaba
Duygulanmaaaa sana gülmek yakışıyo içimden bi ses senın erkek bebiş olcak dedi ben pek yanılmam hislerimde ama görücez öyle olursa pipiş sallıcak sanaAyyyy duygulandım bi anda kız
Üüüüü üüüüü
Canım Basurun en iyi ilacı hünnap meyvesi canım onu tüket basur felan kalmıyorKızlar çok kötüyüm bana yardım edin lütfennn2 gündür kabızdım daha yeni çıktım tuvalete sonrası ishal gibi birde bağsurlarım çok şişti napabilirim oturtamıyorum şuan ağlıcam yaaaacısınasıcak Suyla duş aldım ama yok rahatlamadı
Benimde içime sokasım geliyor bebekleriAllahım kokusu burnuma geldiiii
Kuzum bende hamile kaldığım zaman ilk hissettiğim erkek di annemde mavi patiğe attı eline eşime süpriz yapacaktım sonra sarı aldık ne olur ne olmaz diye bende erkek diye tahmin ediyorum kuzumDuygulanmaaaa sana gülmek yakışıyo içimden bi ses senın erkek bebiş olcak dedi ben pek yanılmam hislerimde ama görücez öyle olursa pipiş sallıcak sana
Kız hünnap nedir nerden bulayımCanım Basurun en iyi ilacı hünnap meyvesi canım onu tüket basur felan kalmıyor
Nasıl yaaaa tühBu açılmadı bende
Bakalım yanılcakmıyızKuzum bende hamile kaldığım zaman ilk hissettiğim erkek di annemde mavi patiğe attı eline eşime süpriz yapacaktım sonra sarı aldık ne olur ne olmaz diye bende erkek diye tahmin ediyorum kuzum
Bidaha at bakimNasıl yaaaa tüh
Bidaha at bakim
Çin takvimi hiç yanılmadı bu zamana kadar bunda kız diyor ama bakalım ne olucak hayırlısı ile doğsun da kuzumda var oğlum da ama kız istiyorumBakalım yanılcakmıyız
Olsun başka atarım sonraYok yaaa açılmıyoooo
Hayırlısıyla gelsınde kız erkek fark etmezÇin takvimi hiç yanılmadı bu zamana kadar bunda kız diyor ama bakalım ne olucak hayırlısı ile doğsun da kuzumda var oğlum da ama kız istiyorum
At atOlsun başka atarım sonra
Kızlar bende çok kötüyüm inanılmaz bir gaz sancım varGeliyor mu dersinnnn
Hadi inşallah beniştendirKızlar bende çok kötüyüm inanılmaz bir gaz sancım var