- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Ay kahkaha attımElledim yumuşak ama orası yumuşak olmaz mı zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kahkaha attımElledim yumuşak ama orası yumuşak olmaz mı zaten
Tamam günlük ellerin kendimiBundan sonra takip edersin kuzum ben fitil kullanıyordum ordan fark ettim
Yani yumuşak normalde ama daha da yumuşak oluyor sanki böyle nasıl tarif edeyim ıslak et parçasına dokunuyorsun gibi kayganmış gibi oluyorElledim yumuşak ama orası yumuşak olmaz mı zaten
Kızlar çok kötüyüm bana yardım edin lütfennn2 gündür kabızdım daha yeni çıktım tuvalete sonrası ishal gibi birde bağsurlarım çok şişti napabilirim oturtamıyorum şuan ağlıcam yaaaacısınasıcak Suyla duş aldım ama yok rahatlamadı
tatlım bi legene sıcak su koyup biraz sirkede koyup biraz içinde oturabilirsin rahatlatır diye düşünüyorumCidden bayadır var bende ama bugün beni mahvetti resmen çok kötü eşinin geçtiği kuzum
Sert olanlar bakabilir mi birAy kahkaha attım
Daha nasıl anlaşılabilirsin kiYani yumuşak normalde ama daha da yumuşak oluyor sanki böyle nasıl tarif edeyim ıslak et parçasına dokunuyorsun gibi kayganmış gibi oluyor
Deniyim kuzum sirke olucak tı evdetatlım bi legene sıcak su koyup biraz sirkede koyup biraz içinde oturabilirsin rahatlatır diye düşünüyorum
Kendimi keşfetmem gerekiyor arada dokunayımYani yumuşak normalde ama daha da yumuşak oluyor sanki böyle nasıl tarif edeyim ıslak et parçasına dokunuyorsun gibi kayganmış gibi oluyor
Yaa kusura bakmayın nolur yeni öğreniyorum bu sayfayıKuzum bereket gördüm etiket yapmamışsın beni gözden kaçırabilirdim ekliyorum
Olsun kuzum önemli değil ekledim ben seniYaa kusura bakmayın nolur yeni öğreniyorum bu sayfayı
Dimi amaDaha nasıl anlaşılabilirsin ki
Sende öylesin canım benimYa o kadar tatlısınız ki hepinizin yazdığını okuyamıyorum ama hepinizi dualarıma ekledim. Canımsınız
çok kaynarda su kullanma bebiş düşünüyorsun göbege kadar gelmesin su canım rahatlatır biraz seniDeniyim kuzum sirke olucak tı evde
Aynen aynen Allah razı olsun aydınlattın bizi kız ısı gösteren dereceli duş başlığı varmıDimi ama
Kendimi keşfetmem gerekiyor arada dokunayım
Teşekkür ederim balımçok kaynarda su kullanma bebiş düşünüyorsun göbege kadar gelmesin su canım rahatlatır biraz seni
Var var trednyola bak görmüştüm sankiAynen aynen Allah razı olsun aydınlattın bizi kız ısı gösteren dereceli duş başlığı varmı
Kendimi keşfetmem gerekiyor arada dokunayım
Bak buldum hepsiburada da varmış aşkımAynen aynen Allah razı olsun aydınlattın bizi kız ısı gösteren dereceli duş başlığı varmı