- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hahaha aynı huylarımızkaynar olcak anca öyle temizlendiğimi hissediyorum ne yapayım yazında buz gibi suda yüzmeyi severim eşim giremez çaya filan ben bi tuhafım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aynı huylarımızkaynar olcak anca öyle temizlendiğimi hissediyorum ne yapayım yazında buz gibi suda yüzmeyi severim eşim giremez çaya filan ben bi tuhafım
Bendede varAyyy neler diyorsunnnn bal damlıyor şuan hepsi bende varrrr
Hadi inşallah diyelim o zaman kuzum not almıştım ben gün gün bakalım belirtiler gerçek mi psikolejik mi diyeAyyy neler diyorsunnnn bal damlıyor şuan hepsi bende varrrr
Geliyor mu dersinnnnBendede var
En önemli belirtim de şuydu kızlar gün gün kontrol edin ben diğer gebeliklerimde böyle kesin hamileyim diyordum ve doğru çıkıyordu vajina dudakları var ya onlar yumuşamış oluyorİşte tam dediklerinin şuan hepsi var bendeee birde kasıkta adet ağrısı gibi hafif bir ağrı gelip gidiyor
Geliyor geliyorrrrGeliyor mu dersinnnn
Geliyor geliyorrrrGeliyor mu dersinnnn
Geliyor geliyorrrr
Yazış stillerimiz pekiGeliyor geliyorrrr
Aaa buna hiç bakmamıştım dur bi elliyip geliyim kendimiEn önemli belirtim de şuydu kızlar gün gün kontrol edin ben diğer gebeliklerimde böyle kesin hamileyim diyordum ve doğru çıkıyordu vajina dudakları var ya onlar yumuşamış oluyor
Psikolojik değilse hamile gibide hissediyorum kendimi çok garip diğer aylar bu kadar hissetmemiştim sık ve sıkışık idrara çıkıyorum ama çok az yapıyorum vajinamda sanki ağırlık varHadi inşallah diyelim o zaman kuzum not almıştım ben gün gün bakalım belirtiler gerçek mi psikolejik mi diye
Anlatmaya gerek yok kalbimiz birYazış stillerimiz peki
Evet kuzum benimde öyleydi belirtimPsikolojik değilse hamile gibide hissediyorum kendimi çok garip diğer aylar bu kadar hissetmemiştim sık ve sıkışık idrara çıkıyorum ama çok az yapıyorum vajinamda sanki ağırlık var
Nasıl anlıcam ki onuEn önemli belirtim de şuydu kızlar gün gün kontrol edin ben diğer gebeliklerimde böyle kesin hamileyim diyordum ve doğru çıkıyordu vajina dudakları var ya onlar yumuşamış oluyor
Bak bakalımAaa buna hiç bakmamıştım dur bi elliyip geliyim kendimi
dua eder misin bizim içinEvet kuzum benimde öyleydi belirtim
Ellicen kuzum içine sokmucan dudak kısmıNasıl anlıcam ki onu
Yumuşak gibi heralde normalde bakmadım hiç belkide hep yumuşaktıBak bakalım
Her zaman hepiniz dualarımdasınız kuzularım inşallah bu ay hepinizden bebiş haberi alıcazdua eder misin bizim için
Elledim yumuşak ama orası yumuşak olmaz mı zatenEn önemli belirtim de şuydu kızlar gün gün kontrol edin ben diğer gebeliklerimde böyle kesin hamileyim diyordum ve doğru çıkıyordu vajina dudakları var ya onlar yumuşamış oluyor
Bundan sonra takip edersin kuzum ben fitil kullanıyordum ordan fark ettimYumuşak gibi heralde normalde bakmadım hiç belkide hep yumuşaktı