- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Olsun yaptım bır hata kaynak suyla yıkandımEvet evet aklımdan gitti bir anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yaptım bır hata kaynak suyla yıkandımEvet evet aklımdan gitti bir anda
Kaç dpo dasın şuan bebeğimAy ben ümitlenmeye başladım
Aynısı ben işte kocam şok oluyoEvet kuzum dikkat edin böyle şeylere bende maalesef yaz kış kaynar su ile banyo yaparım hatta eşim derdi ki senin yıkandığın suyla ben kahve içiyorum o derece
Ben inanıyorum senden güzel haber alcaz kuşum inşallah çok aminyaa mervee
Desteğin için ne kadar teşekkür etsem az
Beklemedeyiz seninle kuşum hadi bakalım inşAllah öyledir de şok olurum
Dpo ne demekKaç dpo dasın şuan bebeğim
Bende çok severim kışın hamama çevirirdim banyoyu çocuk düşündükten sonra ılık alıyorum duşumu teşekkür ederimEvet kuzum dikkat edin böyle şeylere bende maalesef yaz kış kaynar su ile banyo yaparım hatta eşim derdi ki senin yıkandığın suyla ben kahve içiyorum o derece
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin kuzumDpo ne demek
Isı ayarlı duş başlığı satılıyomu acabaKaç dpo dasın şuan bebeğim
Birşey olmaz bilmeden aldın ya şimdi dikkat etOlsun yaptım bır hata kaynak suyla yıkandım
Bende girdiğimde 1 saat çıkmazdım şimdi 10 dakika zevk almıyorum hemen yıkanıp çıkıyorumBende çok severim kışın hamama çevirirdim banyoyu çocuk düşündükten sonra ılık alıyorum duşumu teşekkür ederim
Heh öyle desene 3 gündeyim 4 de sayabilirizYumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin kuzum
Bende, burda bulunan ve isteyen bütün canım kızlar da hamiş kalırız inşAllah hayırlısıylaBen inanıyorum senden güzel haber alcaz kuşum inşallah çok amin
Aynen etmem lazım kuzumBirşey olmaz bilmeden aldın ya şimdi dikkat et
Onuda pis gezmemek için alıyorsun dimi ılık suylaBende girdiğimde 1 saat çıkmazdım şimdi 10 dakika zevk almıyorum hemen yıkanıp çıkıyorum
Ben kışın hala öyleyim maalesef ama yazın devamlı su altında olunca 10 dk yetiyorBende girdiğimde 1 saat çıkmazdım şimdi 10 dakika zevk almıyorum hemen yıkanıp çıkıyorum
Ben şimdi baktım da baya belirti olmuş bende de 3 ve 4 günlerde adet sancısı ateş basması pelvik ağrı vajinada ağrı baskı kabızlık büyük tuvalet hissi gibi gibi hadi inşallah kuzumHeh öyle desene 3 gündeyim 4 de sayabiliriz
kaynar olcak anca öyle temizlendiğimi hissediyorum ne yapayım yazında buz gibi suda yüzmeyi severim eşim giremez çaya filan ben bi tuhafımOnuda pis gezmemek için alıyorsun dimi ılık suyla
İşte tam dediklerinin şuan hepsi var bendeee birde kasıkta adet ağrısı gibi hafif bir ağrı gelip gidiyorBen şimdi baktım da baya belirti olmuş bende de 3 ve 4 günlerde adet sancısı ateş basması pelvik ağrı vajinada ağrı baskı kabızlık büyük tuvalet hissi gibi gibi hadi inşallah kuzum
Ayyy neler diyorsunnnn bal damlıyor şuan hepsi bende varrrrBen şimdi baktım da baya belirti olmuş bende de 3 ve 4 günlerde adet sancısı ateş basması pelvik ağrı vajinada ağrı baskı kabızlık büyük tuvalet hissi gibi gibi hadi inşallah kuzum
Aynen aynen benimde öyleBen kışın hala öyleyim maalesef ama yazın devamlı su altında olunca 10 dk yetiyor