- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Kırmızılar gelmedi sürece umut varVar kuzum sabaha yapıcam ilk idrarla gelmezse eğer nasip kısmet ❤
Ekledim kuzumBende geldimmHayırlı bol bebiş haberli olsunn topik
Sat 3 Eylül Bat 30 Eylül
Sadece sıvı alımı diye bılıyorum kuzumİlk sorumu sorabilir miyiimmYa bu ovulasyon öncesi sıvı alımı yok onu biliyorum ama katı alabiliyor muyuz Şu 2 saati beklerken sanki inadına sürekli birşey yemek istiyor canım
Öyle kuzum nasibini zamanını bekliyordur ama cok nazlandı yaniKırmızılar gelmedi sürece umut var
Batlarımız aynıymışBu arada beni de eklerseniz çok sevinirimmmsat 17 Ağustos bat 17 Eylül
Herşeyin zamanı olduğu gibi bunuda zamanı var canımÖyle kuzum nasibini zamanını bekliyordur ama cok nazlandı yaniböyle giderse nazlı koycam adını kız olursa yani ciddi ciddi aklımdan geçmiyo değil
Oğlum hiç bekletmedi sağolsun çok acardı kendisi maşallah şuan hala öyle hiç beklemeyi sevmez tezcanlıHerşeyin zamanı olduğu gibi bunuda zamanı var canımnazlı olur neden olmasın yakışır
çok iyi yapmışsınnnnn
Son mesajlara girince bu başlığı gördüm. Kim açtı yine bu başlıktan diye tüfeğimle taramaya girdim içine baktım senmişsinEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy Basakbasak1 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül ArasaNillGerek 16 Ağustos 11 Eylül Linakiz 3 Eylül 30Eylül
Yanlış yerlerde gezme diye açtımçok iyi yapmışsınnnnnuğur getirsin topiğin
SAT 24 AĞUSTOS
BAT 23 EYLÜL
Hakkında hayırlısı kuzum ekliyorumÇok okudum diğer topicte çoğunuzu tanıyorum neredeyseben de aktif olarak katılmak istiyorum aranıza
10 haftalık bir düşüş yaşadım ağustosta
Sat 11 eylül
Bat 10 Ekim
Başın sağolsun kuzumÇok okudum diğer topicte çoğunuzu tanıyorum neredeyseben de aktif olarak katılmak istiyorum aranıza
10 haftalık bir düşüş yaşadım ağustosta
Sat 11 eylül
Bat 10 Ekim
Düzeltme yapiyim kızlar ben bugün 9.gündeymişim şuan normal dimi böyle olması tedirgin oldumBu niye böyle oldu sonuncusu silik çıkmadı bileO kadar çakşır suyu içiyorum çörek otu yiyorum
Normal kuzum strese sokma kendiniDüzeltme yapiyim kızlar ben bugün 9.gündeymişim şuan normal dimi böyle olması tedirgin oldum
Ben yanlış gitmişim ya 6.günden başlamışım biraz heyecan yaptım herhalde ilk oluncaNormal kuzum strese sokma kendini
Daha erken devam et canımDüzeltme yapiyim kızlar ben bugün 9.gündeymişim şuan normal dimi böyle olması tedirgin oldum