- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Sakin ol ve yapmaya devam et kuzumBen yanlış gitmişim ya 6.günden başlamışım biraz heyecan yaptım herhalde ilk olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol ve yapmaya devam et kuzumBen yanlış gitmişim ya 6.günden başlamışım biraz heyecan yaptım herhalde ilk olunca
Holleeyy geldik geldkik hayırlı olsun kuzum topiğin.
Hoşgeldinnn canım benim sat bat eklıyım seniHolleeyy geldik geldkik hayırlı olsun kuzum topiğin.
Kuzum yazdın mı sen ben görememiş olabilirim. Nasıl geçti inşallah bebişin gelecek bu ay bol enerjiHolleeyy geldik geldkik hayırlı olsun kuzum topiğin.
Hoş geldin ama yanlış tarıh galıba bar 21 Ekim mıYettimmmmm Zumruduanka96
Sat:26 eylül
Bat:21 eylül
Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllahhh
Maşallah senin kocada iş var kıymetini bil benimki ağzına bişey sürmüyoKargom geldii 2. Ve 3. Çakşır suyum geldi eşim çok beğendi bunun tadını kenger sakızına benziyor aynı diyor 1 lt bitirdik tekrar 2 şişe daha aldı yanında bir de çoban çökerten aldı kendine iyi gelir dedi ben hiç duymamıştım bakalım
Ya sat’ı yanlış yazmışım ağustos yazmam gerekiyorduHoş geldin ama yanlış tarıh galıba bar 21 Ekim mı
Dur eklıyim 26 ağustos 21 ekimi doğru olanYa sat’ı yanlış yazmışım ağustos yazmam gerekiyordu
Ben ben onu fark ettim sağ göğüsümde ağrı oldu bayaKızlar size sorum olacak yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti yaşayan oldu mu ?
Bide dün gece çok kaşık ağrım oldu birden kitlendi adet ağrısı gibi sanırım çatladı o zamanKızlar size sorum olacak yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti yaşayan oldu mu ?
Bayılır yararlı şeylere tadı çok berbat olsa bile problem yok yeter ki yararlı olsunMaşallah senin kocada iş var kıymetini bil benimki ağzına bişey sürmüyo
Benim iki göğüs ucumda hassasiyet var birşey değsin istemiyorum ve bu gün gün artıyorBen ben onu fark ettim sağ göğüsümde ağrı oldu baya
Bugün yapmadın mı canım sen testBide dün gece çok kaşık ağrım oldu birden kitlendi adet ağrısı gibi sanırım çatladı o zaman
Benim çatlamadan sonra 2.günüm çatladığın da belim ve kasılarım çok ağırdı ve ilişki de sızladıBide dün gece çok kaşık ağrım oldu birden kitlendi adet ağrısı gibi sanırım çatladı o zaman
Yumurtlama zamanı oluyormuş kuzum ağrı hassasiyetBenim iki göğüs ucumda hassasiyet var birşey değsin istemiyorum ve bu gün gün artıyor
Aha aynısını bende yaşadım kesin çıtladıBenim çatlamadan sonra 2.günüm çatladığın da belim ve kasılarım çok ağırdı ve ilişki de sızladı