- 23 Ocak 2020
- 292
- 245
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
ekle canım zaten sizin muhabbetinizden eksik olmak istemem hepinizi takip ediyorumAmin canım benim hamişleride ekliyorum muhabbet için ekledim senide
merhabalaar, ağustos eylül grubunu takipteydim ara ara da danıştım sizlere ama şimdiye dek hiiiç bir listeye dahil olmamıştım :) diğer grubun hamişi çok bol oldu, bu grup da öyle olur umarım ve bana da şans getirirrrEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül IADK beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül
Hoşgeldin kuzum iyi yaptınmerhabalaar, ağustos eylül grubunu takipteydim ara ara da danıştım sizlere ama şimdiye dek hiiiç bir listeye dahil olmamıştım :) diğer grubun hamişi çok bol oldu, bu grup da öyle olur umarım ve bana da şans getirirrr
sat 28 ağustos
bat 23 eylül
Ekledim balımekle canım zaten sizin muhabbetinizden eksik olmak istemem hepinizi takip ediyorum
Teşekkür ederim balım verdiniz gazı bana açtımBebeğim hayırlı olsun.İnanıyorum ki bu güzel enerjin topiğin hepsine geçecek. Bol bol hamile haberi alacağımız bir topik olsun inşallah
Merhaba :)
Sat 8 ağustos, çatlama 26 ağustos, beklenen adet bugün 11 eylül. (yumurtlamaya göre hesapladım)
Herkese iyi çalışmalar :)
Ben hangi grupta olmalıyım beni de ekler misin kuzum sat 16 ağustos bat 11 eylül bugun ama daha olmadımEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül IADK beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül P pellypell 28 Ağustos 23 Eylül
Ekledimm kuzucum
Ekledim canımBen hangi grupta olmalıyım beni de ekler misin kuzum sat 16 ağustos bat 11 eylül bugun ama daha olmadım
Test yaptınmı balımBen hangi grupta olmalıyım beni de ekler misin kuzum sat 16 ağustos bat 11 eylül bugun ama daha olmadım
6 ile 4 kalan yaptım erken gebelik freely negatif kuzumTest yaptınmı balım
Ah sağol bebeğim sizlerle beklemek bilgi alışverişinde bulunmak daha iyi geliyor insana ❤❤Ekledim canım
Testin varmı kuzum bı tekrarlasan6 ile 4 kalan yaptım erken gebelik freely negatif kuzum
Evet kuşum çok iyi geliyo burası insanaAh sağol bebeğim sizlerle beklemek bilgi alışverişinde bulunmak daha iyi geliyor insana ❤❤
Var kuzum sabaha yapıcam ilk idrarla gelmezse eğer nasip kısmet ❤Testin varmı kuzum bı tekrarlasan
Kesinlikle bebeğim herkes iyi olsum herkesten güzel haberler alalım çok aminnnEvet kuşum çok iyi geliyo burası insana