-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Aynen gerçekten ben de aynı şekilde düşünüyorum, böyle birbirimize destek olmamız iyi geliyor insana sen de iyiki varsıno zaman bugün ara veriyorum yarın ve önümüzde ki üç gün hergün devam edeyim dimi
Ayneeeeenkafadan kırık olduğumuz için kırk kere kontrol
Cnm kaçırmışım demekkiTopik kapanmadı hala açık Eylül sonuna kadar ama kızlar yeni topik açmak istediler.
Ben etiketlemiştim seni aslında daha önce de sormuştun kuzum. Çok şükür kalp atışına kadar duyduk. Her şey yolunda
Ben de aynı durumdayım cancağızım, sabahtan beri sağ kasıkta bir baloncuk var hissi ve sanki adet olacağım gibi alt karım ağrım var , bacaklarıma bile vuruyor belirtiye yormayım diyorum ama …Sipser esen-ruzqar Papatyam000 B Butterfly193 DunyamMelek P pellypell L A L begmsss
Kızlar adet günlerimiz aynı olanlar ve çok yakın olduklarımız var
Belirtileriniz var mı?
3 gündür dayanamadığım şekilde bel-bacak her an adet olucakmışım gb ağrılarım var.
Göğüslerim çok sızlıyo kasıklarım batıyo ara ara. Erken adet olucaksam oluyim artık dedirten ağrılarım var
Belli oluyor demek ki bebiş olduğu bi yerden sonraBenim de hali hazırda vardı ama daha da çoktı eşim öyle diyor
Yaşasın göbişli annelerbenimde göbiş var şimdiden 9 aylık gibi hissediyorum
aa sende mi 39sun? doktorun mantıklı yaklaşmış sevindim, ben girdaba girmiştim hemen :)Okudum canm benm ilk değerlere baktrdigimda yaş 39 olunca doktor bana hemen tüp bebek dememişti evt amh düşük ama bu yaşta beklediğimiz bir değer diğer yöntemleri deneyelim en son tüp bebek dedi
Tup bebekte kesin değil o yüzden kararsizmda daha doğrusu tamm tüp bebek madem dedik ama bir türlü başlayamadk birseyler çıktı düzenli olan adetlerim 2 3ay düzensiz oldu eşimin işleri yoğundu vs derken daha baslayamadk
Zayıf hamilelerde 6 aya kadar belli olmazmış annemler öyle diyor bana da hemen çıkarmış gibi geliyorduBende hafif bir şişlik ldu ama sürekli ekmek yemekten de olabilir. Önümüzdeki ay yavaştan başlar diye düşünüyorum belirginleşmeye
Evet 39 :) O zaman dememislerdi sonra artk tüp bebek kaldı onu deneyin dedi :) bakalm hakkımızda hayırlısıaa sende mi 39sun? doktorun mantıklı yaklaşmış sevindim, ben girdaba girmiştim hemen :)
Her ay olduğum adet ağrılarımla birebir tek fark göğüslerim sızlamaz kasıklarım batmazdı.Ben de aynı durumdayım cancağızım, sabahtan beri sağ kasıkta bir baloncuk var hissi ve sanki adet olacağım gibi alt karım ağrım var , bacaklarıma bile vuruyor belirtiye yormayım diyorum ama …
benim kardeşim çok zayıftır, şuan hamile ve 5. ayında daha çok çok yeni azıcık göbeği çıktı :)Zayıf hamilelerde 6 aya kadar belli olmazmış annemler öyle diyor bana da hemen çıkarmış gibi geliyordu
Annemler haklı çıktıbenim kardeşim çok zayıftır, şuan hamile ve 5. ayında daha çok çok yeni azıcık göbeği çıktı :)
bu grubun en yaşlısı benimdir heralde diyordum ben de :)Evet 39 :) O zaman dememislerdi sonra artk tüp bebek kaldı onu deneyin dedi :) bakalm hakkımızda hayırlısı
canim benim belirtim yok maalesef barizSipser esen-ruzqar Papatyam000 B Butterfly193 DunyamMelek P pellypell L A L begmsss
Kızlar adet günlerimiz aynı olanlar ve çok yakın olduklarımız var
Belirtileriniz var mı?
3 gündür dayanamadığım şekilde bel-bacak her an adet olucakmışım gb ağrılarım var.
Göğüslerim çok sızlıyo kasıklarım batıyo ara ara. Erken adet olucaksam oluyim artık dedirten ağrılarım var
Hamile olup hiç belirtisi olmayanlarda çok var burda canım benimcanim benim belirtim yok maalesef barizsadece asiri cok uyumaya basladim o da her seyden olabilir ..
insallah belirtidir canim butun bunlar regl ve hamilelik belirtileri cok benzer diyorlar baksana :)Hamile olup hiç belirtisi olmayanlarda çok var burda canım benim
Sadece erken adet olucam muhtemelen bel-bacak ağrım çok fazla..
Canım günde iki defa yaparsanız sperm kalitesi düşebilir bilgin olsunAdetin 11. Günü hala böyle
edahandro Zumruduanka96 L A L ve diğer kızlar size bi tavsiyem olucak. Eşim kendi bulup internette çoban çökerten diye bi bitki aldı 2 gündür kaynatıp içiyor ve çok fark olduğunu spremin fazla toplandığını söyledi. Hatta dün gece 2. Defayı istedi