- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #7.221
bu laboquick beni de delirtti :) kaç gündür yapıyorum teerrrrrrtemiz çıkıyor yaaaDünkü testte çizgi varmış canım laboquick yaptım birşey yok Merve3553
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu laboquick beni de delirtti :) kaç gündür yapıyorum teerrrrrrtemiz çıkıyor yaaaDünkü testte çizgi varmış canım laboquick yaptım birşey yok Merve3553
Erken erken canım bunun bilincindeyim neyse ki 8.gün bugün dün çizgi görmüştük testle alakalıymışay bebisim senin kac gun var erken degil mi ?
ay yapmayin o kadar erken kiz moral bozuluyor bak daha idrara karismamistirErken erken canım bunun bilincindeyim neyse ki 8.gün bugün dün çizgi görmüştük testle alakalıymış
ya öylesi en iyisi boşa umutlandırmıyor işte inşallah kıpkırmızı da göreceğimiz günler gelecek canımbu laboquick beni de delirtti :) kaç gündür yapıyorum teerrrrrrtemiz çıkıyor yaaa
Yok canım zaten negatif çıkacağını biliyorum moralim bozulmuyor ama yapmadan duramıyorum işte aklımda duracağına yapıyım diyorumay yapmayin o kadar erken kiz moral bozuluyor bak daha idrara karismamistir
Hatmi çiçeği alıp demleyebilirsin çok iyi geliyorKizlarrr öksürüğe ne iyi gelir anam öldüm yaaaa
Yok canım zaten negatif çıkacağını biliyorum moralim bozulmuyor ama yapmadan duramıyorum işte aklımda duracağına yapıyım diyorum
Kız 6 gün var zaten ama geç yumurtladım döngüme göre bugün 8.gün işte büyük ihtimalle regli günümde de 1 2 gün oynarEki Görüntüle 3305755 Bak adetime 5 gun kala böyle ne kadar silik cıkmıstı canım normal gebelik bu erken Değil. Senin yani aşırıııı erken test için 6-7 gün kaladan önce boşuna test harcama
Yaa türkiye de hemen çıkıyor yurt dışı cidden sıkıntılı herhalde Allah sabır versin canımBenim sonuclar cikmadi daha
Hayydaaaa şaşırıyorum doğrusu artıkDünkü testte çizgi varmış canım laboquick yaptım birşey yok Merve3553
Hayydaaaa şaşırıyorum doğrusu artıkDünkü testte çizgi varmış canım laboquick yaptım birşey yok Merve3553
Bebişim ben erken yumurtlamış oldum bu ay 12 gununde falan baktım yumurtlamanın sanırım bu teste :)Kız 6 gün var zaten ama geç yumurtladım döngüme göre bugün 8.gün işte büyük ihtimalle regli günümde de 1 2 gün oynar
Dokuz doğurdum..Yaa türkiye de hemen çıkıyor yurt dışı cidden sıkıntılı herhalde Allah sabır versin canım
Aynı sizin gibi düşünüyordum. 3 yıllık evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz. Sanki korunmasak hemen hamile kalacağımı düşünüyordum öncesinde . Şu an yumurtlama çatlama takibi yapıyorum yine sonuç negatifHer ne kadar oluruna bıraktım desek te elimiz illa o testlere gidiyor ve panik oluyoruz yumurtladım mı hamile miyim . Ben 38 yaşındayım 6 aylık evliyim ve henüz 2 aydır korunmuyoruz. Bu yaşıma kadar ilişkiye girince hemen hamile kalınır sanıyordum ne kadar komik dimi bir de kendimi çok bilgiç sanarım Oysa ki ne meşakatli ne sabır isteyen bir yolmuş bu. Kasıklardaki her ağrıyı hamileliğe yoracak kadar ya da burda forumda yazılanlardan medet umacak kadar karmakarışık duygular. Bu ay ben bazal ısı termometresi takibiyle tam verimli günlere ve yumurtlamama denk getirmişim bakalım ne olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin, hasret bırakmasın inşallah.
Vallahi ya neye inanacağımızı şaşırdık sabah da erken olanı yapıyım biHayydaaaa şaşırıyorum doğrusu artık
Benimde pazartesi salı ancak netleşir herhalde canım bir an önce neyse belli olsun yoksa çıldırcamBebişim ben erken yumurtlamış oldum bu ay 12 gununde falan baktım yumurtlamanın sanırım bu teste :)