💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaaaa aşkımmmmm çok sevindim biliyordum ben senin hamişş olduğunu zaten hadi gözün aydın bak ne güzel çıkmış sabah sana yazdım cevap vermedin merak etmiştim bende seni hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnak sıpan

Rabbim sağlıkla sıhhatle doğurmayı kucağına almayı nasip etsin canım belirtilerinide yaz bize bizede ümid olsun
Elimden geldiğince tabikide
Çatlamadan sonra 3. Gün; belim bacaklarım adet olucakmışım gb çok şiddetli ağrıyordu.
Kasıklarım sağlı sollu batıyordu.
Göğüs uçlarım sızlıyordu ve gün içinde çok saçma bir şekilde vücudum donuyordu.
Çatlamadan sonra 4. Gün; Uyku hali olmaya başladı.
İçten çok fazla ateş basıyordu.
Kabızlık başladı.
Sonrasında da adete son 2 gün kala çok sık idrara çıkma başladı

Hiç giremedim canım benim buraya akşam girmek nasip oldu onda da senide etiketliyip söylüyim dedim
Aminnn inşAllahh canım benim
Hakkın bende çoktur merve Allah razı olsun bıkmadan usanmadan yardımcı olduğun için

Yaa sonunda kabullendin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşAllah canım benim

Ya ne demek kuzum helal hoş olsun minik mucizemiz geldi ya daha çok mutlu oldum bak şimdi bugün herkese öyle güzel haberler verdim ki bugün kendimi ebe olsaydım ne kadar mutlu olabilir mişim onu düşündüm vallahi hadi çok şükür sağlıkla kavuş inşallah kuzum

Yaa sonunda kabullendin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşAllah canım benim
Amin canım melisaaa aynı kader ortağıyız seninle
Rabbim seninde en kısa zamanda hayırlısıyla aynı evlat acısını yaşamadan sağlıklı sıhhatli o güzel hayırlı haberi almanı nasip etsin inşAllahhh aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…