- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.821
Maşallah Yaparsın kız doğum en kolayı çünkü sonunda minnoş bişey varKasığıma sanki bıçak soktular kızlarrrayy bu nasıl bi acıydı anam ben kızanı nasıl doğurcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Yaparsın kız doğum en kolayı çünkü sonunda minnoş bişey varKasığıma sanki bıçak soktular kızlarrrayy bu nasıl bi acıydı anam ben kızanı nasıl doğurcam
Yemin ederim kabızlık konusu tam tersi bunun dışında şuan tüm belirtiler bende varElimden geldiğince tabikide
Çatlamadan sonra 3. Gün; belim bacaklarım adet olucakmışım gb çok şiddetli ağrıyordu.
Kasıklarım sağlı sollu batıyordu.
Göğüs uçlarım sızlıyordu ve gün içinde çok saçma bir şekilde vücudum donuyordu.
Çatlamadan sonra 4. Gün; Uyku hali olmaya başladı.
İçten çok fazla ateş basıyordu.
Kabızlık başladı.
Sonrasında da adete son 2 gün kala çok sık idrara çıkma başladı
Kendimi hayal edemedim kız benim canımdım tatlıMaşallah Yaparsın kız doğum en kolayı çünkü sonunda minnoş bişey var
Bilemedim bebeğim ya bir gölge görüyorum ama tam şurada diyemiyorum
Olur olurKendimi hayal edemedim kız benim canımdım tatlı
Amiiiin bebeğim benim de en büyük duam bu rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın İnşAllahAmin canım melisaaa aynı kader ortağıyız seninle
Rabbim seninde en kısa zamanda hayırlısıyla aynı evlat acısını yaşamadan sağlıklı sıhhatli o güzel hayırlı haberi almanı nasip etsin inşAllahhh aminnn
Ayy hadi hayırlısıyla inşAllahh canım benimmmYemin ederim kabızlık konusu tam tersi bunun dışında şuan tüm belirtiler bende var
Ay maşallah ya teşekkür ederim cevap içinde
Rabbim sınandığımız acıdan tekrar sınamasın inşAllah canım benimAmiiiin bebeğim benim de en büyük duam bu rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın İnşAllah
Hoşbuldum böyle bir karşılama mesajı beklemiyordum teşekkürlerL lavinia1021 kızalr arkadaşımız yeni katıldı aramıza başka konu açmış ovulasyonla ilgili hamilelik planlıyor kaptım geldim onu aramıza hoşgeldin kuzum merak ettin ne varsa bizlere danışabilirsin
Teşekkür ederim hoşbulduumÇok alemsin kaptık geldim yazmış L lavinia1021 hosgeldin
Amin inşallah ya çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYaa bir uçan bir kaçan haaa iyi yapmışın bebeğim, L lavinia1021 hoşgeldiin topiğimiz şans getirsin
Amin inşallah teşekkür ederim hayırla gelsin inşallah sağlıklı sıhhatli yavrunAyy hadi hayırlısıyla inşAllahh canım benimmm
Çok erken test yapma bence ben adete son 3 kala yaptım onda bile çok belli değildi muhtemelen geç döllenme benimkisi. Onun için rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşAllah
Bence bekle ben birşey göremedim fazla mı damlattın sanki kaymış biraz test bozuk gibi
Olabilir evet hayırlısını diliyorum allahtan herkes içinBence bekle ben birşey göremedim fazla mı damlattın sanki kaymış biraz test bozuk gibi
Canım test bozulmuş gibi beklediği içinde öyle olmuş olabilir ama geciktiğini göre istersen kan ver
Evet kuzum ayniiYa çok teşekkür ederim sizinle aynı günde batlarımız sanki
Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Parolu gebeler içiyor canimKızlar benimde başım çatliyor diş sıkma ve migrenden muzdaribim parol aldım iki gün önce bu yüzden şuan da iyi değil başım, gebe falan olurum diye ilaç içmek istemiyorum parol içsem yine bir zarari olur mu ki