💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Elimden geldiğince tabikide🥰
Çatlamadan sonra 3. Gün; belim bacaklarım adet olucakmışım gb çok şiddetli ağrıyordu.
Kasıklarım sağlı sollu batıyordu.
Göğüs uçlarım sızlıyordu ve gün içinde çok saçma bir şekilde vücudum donuyordu.
Çatlamadan sonra 4. Gün; Uyku hali olmaya başladı.
İçten çok fazla ateş basıyordu.
Kabızlık başladı.
Sonrasında da adete son 2 gün kala çok sık idrara çıkma başladı🤍
Yemin ederim kabızlık konusu tam tersi bunun dışında şuan tüm belirtiler bende var 🤩🤩
Ay maşallah ya teşekkür ederim cevap içinde🙏🙏

Amin canım melisaaa aynı kader ortağıyız seninle🥹
Rabbim seninde en kısa zamanda hayırlısıyla aynı evlat acısını yaşamadan sağlıklı sıhhatli o güzel hayırlı haberi almanı nasip etsin inşAllahhh aminnn🤲🏻🤲🏻😍
Amiiiin bebeğim benim de en büyük duam bu 😍 rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın İnşAllah 🤲🏻🥰

Yemin ederim kabızlık konusu tam tersi bunun dışında şuan tüm belirtiler bende var 🤩🤩
Ay maşallah ya teşekkür ederim cevap içinde🙏🙏
Ayy hadi hayırlısıyla inşAllahh canım benimmm🤲🏻😍😍
Çok erken test yapma bence ben adete son 3 kala yaptım onda bile çok belli değildi muhtemelen geç döllenme benimkisi. Onun için rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşAllah🤲🏻🥰

Ayy hadi hayırlısıyla inşAllahh canım benimmm🤲🏻😍😍
Çok erken test yapma bence ben adete son 3 kala yaptım onda bile çok belli değildi muhtemelen geç döllenme benimkisi. Onun için rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşAllah🤲🏻🥰
Amin inşallah teşekkür ederim hayırla gelsin inşallah sağlıklı sıhhatli yavrun 🙏🌹🤩

Arkadaşlar benim reglim 2 gün gecikti 1 haftadır göğüste şişlik ve ağrı var 3-4 gündürse adım atarken özellikle kendini hissettiren bi ağrı vardı sol kasığımda bugün yok. Test yaptım görseldeki gibi çıktı sizce var mıdır bişey yarın erken gebelik testi yapsam netleşir mi dersiniz? Ya da kan mı vermeliyim?

988F48BC-B793-4914-88BF-A29B6F238982.jpeg

Kızlar benimde başım çatliyor diş sıkma ve migrenden muzdaribim parol aldım iki gün önce bu yüzden şuan da iyi değil başım, gebe falan olurum diye ilaç içmek istemiyorum parol içsem yine bir zarari olur mu ki 😔

X