-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.401
Bugün 7.gün 7 gün var edetime de canım çok da araştırdım 7.günde öğrenen hiç yokNe kadar var adetine kuzum ? Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin biliyor musun ?
Oh oh ne güzel olurrrr
İkinizden de güzel haberler alıcaz bak inanıyorum Allah boş çıkarmasın inşallah ama testi gördüm mü zümram
Dünyada bir ilkBugün 7.gün 7 gün var edetime de canım çok da araştırdım 7.günde öğrenen hiç yok
İnşallah canımm aminnnİkinizden de güzel haberler alıcaz bak inanıyorum Allah boş çıkarmasın inşallah ama testi gördüm mü zümram
İkinizden de güzel haberler alıcaz bak inanıyorum Allah boş çıkarmasın inşallah ama testi gördüm mü zümram
Belli olmaz bakalım koyulaşma olucak mı onu takip etmek gerekli iki üç gün fazla bi koyuluk bekleme o zaman 4. Güne garanti olur inşallahBugün 7.gün 7 gün var edetime de canım çok da araştırdım 7.günde öğrenen hiç yok
Dünyada bir ilk
senin bal damlayan ağzını oyy canım arkadaşım rabbim nasip etsin
Pazartesi netleşir inşallah o zaman 11.günüm oluyor zatenBelli olmaz bakalım koyulaşma olucak mı onu takip etmek gerekli iki üç gün fazla bi koyuluk bekleme o zaman 4. Güne garanti olur inşallah
Hadi ağlayalımay kız duygusalım zaten ağlıcam şimdi bak
Ates cok yok gibi. Ama diger belirtilerin hepsi var gogus hassasiyeti falan. Hafif adet sancim basladi miralim bozuldu yaainan ki ben de aynı durumdayım yaaa.belim ayrılıyo ortadan sanki.ateş basması var mı sen de klimasız oturamıyorum ofiste resmen
Kız sen bana artık hamile koçu gibi gelmeye başladın bilio musunHayır aşkım test çizgisi 10 dakika da çıkmaz göz var kuzum valla nerde olduğunu biliyorum o kadar zamanında test yaptım ki nokta atışı
İnşallah kuzum evetPazartesi netleşir inşallah o zaman 11.günüm oluyor zaten
Diğer gruba gidemiyorum kuzum sizsiz olmazKız sen bana artık hamile koçu gibi gelmeye başladın bilio musunkendin hamile kaldın maşallah, şimdi canla başla bizi hamiş etmeye çalışıyorsun kucak dolusu sevgi göndermek istedim sana ya
Erken çekmişsin şimdi çek at kuzum kapağını da aç oturmamış test pembe pembe dağınık bakMerve3553 Buda şimdi yaptığım
Ayyy inşallah kuzum inşallahHadi ağlayalımyada dur ağlamayalım yarın yada öbürünü daha çok sevincezzzz