-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.341
Cumartesi demistiSen ne zaman test yapıcan bebeğim çatladım artık
Allah verir sabrını kızzzz öyle demeyinBugün bizim ilk kızın huysuzluğundan sonra ikincide napıcaz lafları döndü:/ Ondan.
Onceki gunler yeter bence kuzum dert etme. Olacagi varsa her turlu olacak biliyorsunBenim ateş bu ay çok değişik geliyor atıyorummelisaa93
18 ve 19. Günleri değerlendiremedik zaten içim yanıyor 15-16-17 değerlendirme oldu adam iflas etti
Ondan önceki gün erken gebelik yapmıştım negatifti canım ya yine negatif çıkarsa çok üzülürümSimdi yapsan cikar bence canim bat gunuyse
Kız benim de düşük Şuan 37 yi görmüş insanım biliyorsun ama şu da her insanın vücut sıcaklığı Farklı. Senin en yükseğin 35.80 olabilirken benimki 36.40 olabilir(yumurtlama öncesi)Onceki gunler yeter bence kuzum dert etme. Olacagi varsa her turlu olacak biliyorsunbenim atesim hic boyle degil ya cok dusuk gidiyor. Bende bir sorun var galiba. Progesteronum mu yukselmiyor ki
İyimi net mi şuandaNegatif değil gibi geldi bana içini açıp atsana kuzum kapağındaki cam mı gölge vuruyor yoksa ikinci gölge var gibi geldi bana
Amin amin amiinnnnbenimde 5.günüm bende pazartesi yaparım diyorum ayyy elele tutuşup buay hamile çıkalım allahım çok amainn:)
Ben görüyorum canım senin testlerindeİyimi net mi şuanda
Neden hala çizgi çekmedi acaba? 16.günü discard eder misin çizgiyi hangi güne çekecek merak ettimBenim ateş bu ay çok değişik geliyor atıyorummelisaa93
18 ve 19. Günleri değerlendiremedik zaten içim yanıyor 15-16-17 değerlendirme oldu adam iflas etti
İyi az kalmış
Yok yaaa ben niye göremiyorum kiBen görüyorum canım senin testlerinde
Herkesin vücut ısısı farklı canım benimde vücudum düşük ateşliOnceki gunler yeter bence kuzum dert etme. Olacagi varsa her turlu olacak biliyorsunbenim atesim hic boyle degil ya cok dusuk gidiyor. Bende bir sorun var galiba. Progesteronum mu yukselmiyor ki
Bu örnekteki ateş tam benim ateşimKız benim de düşük Şuan 37 yi görmüş insanım biliyorsun ama şu da her insanın vücut sıcaklığı Farklı. Senin en yükseğin 35.80 olabilirken benimki 36.40 olabilir(yumurtlama öncesi)
Yumurtlama sonrası en yükseğin 36.40 olur benimki 37 mesela. Ama bu progestanın düşük olduğunu göstermez vücut sıcaklığının sana özel olduğunu gösterir
Ay ben nedense bişey görüyorum kuruma çizgisi değilse tabi inşallah bebiştirİyimi net mi şuanda
İnşallahAy ben nedense bişey görüyorum kuruma çizgisi değilse tabi inşallah bebiştir
Acaba test yapsam mı ki tekrarAy ben nedense bişey görüyorum kuruma çizgisi değilse tabi inşallah bebiştir
inan ki ben de aynı durumdayım yaaa.belim ayrılıyo ortadan sanki.ateş basması var mı sen de klimasız oturamıyorum ofiste resmenKizlar bata 3 gun var. 2 haftadir kasiklarimda ozellikle sol kasigimda batmalar oluyordu bel agrim bacak agrim. Ama bugun batmalar yerini hafif adet sancisina birakti. Adetmi olcam acaba
Ne kadar var adetine kuzumİnşallahgüneş ışığında çektim ışıktan karanlık çıkıyor olabilir