- 20 Ağustos 2022
- 3.899
- 3.317
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.361
Ne kadar var elinde test canım ? Bide kaç gün var adetineAcaba test yapsam mı ki tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar var elinde test canım ? Bide kaç gün var adetineAcaba test yapsam mı ki tekrar
3gün kaldı da ateş yükseliyor normal mi sizce arada böyle hani ölçmesemde bana öyle geliyor ve sol belim ağrıyorNe kadar var adetine kuzum
1tane test kaldı elimde yarın alırım yine sorun yokNe kadar var elinde test canım ? Bide kaç gün var adetine
aşkım ateşe ne zaman başlanıyoduNet göremiyorum kuzum ama zaten daha zamanı da var beklemek en iyisi. Ateş takibi yapıyor muydun sen
Benimde sol belim ağrıyordu inşallah bebiştir canım varsa testin yap gitsin aklında kuracağına3gün kaldı da ateş yükseliyor normal mi sizce arada böyle hani ölçmesemde bana öyle geliyor ve sol belim ağrıyor
İğne vurunuyorum b12 yarın gidicem sağlık ocağına sabah kan mı versem acaba kanda daha erken çıkıyor sanırım sonra idrarda demiNe kadar var elinde test canım ? Bide kaç gün var adetine
Oyyy merak ediyorsan yap gitsin kuzucum ben öyle yapıyorum aklıma takılacağıma yapıyorum içim rahatlıyor inşallah vardır Allah kucağını boş bırakmasın inşallah ümitleriniz boşa gitmesin en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah1tane test kaldı elimde yarın alırım yine sorun yok
Günah gitti yaaBenimde sol belim ağrıyordu inşallah bebiştir canım varsa testin yap gitsin aklında kuracağına
evet ama kan sonucun pazartesinden önce çıkmaz benceİğne vurunuyorum b12 yarın gidicem sağlık ocağına sabah kan mı versem acaba kanda daha erken çıkıyor sanırım sonra idrarda demi
Evet kuzum sağlık ocağına gidip kan ver oda iyi olur kesin varsa var yoksa yokturİğne vurunuyorum b12 yarın gidicem sağlık ocağına sabah kan mı versem acaba kanda daha erken çıkıyor sanırım sonra idrarda demi
Amin aminnn isteyen herkesin kucaklarını dolu etsin RabbimOyyy merak ediyorsan yap gitsin kuzucum ben öyle yapıyorum aklıma takılacağıma yapıyorum içim rahatlıyor inşallah vardır Allah kucağını boş bırakmasın inşallah ümitleriniz boşa gitmesin en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah
Amin kuzucum inşallahAmin aminnn isteyen herkesin kucaklarını dolu etsin Rabbim
Ben bi gideyim yarınEvet kuzum sağlık ocağına gidip kan ver oda iyi olur kesin varsa var yoksa yoktur
Benimki çatlatma iğnesi münasebetiyle cumartesiye kuzum. Sen de benden bir iki gün sonraydın sen ne zaman yapıosunSen ne zaman test yapıcan bebeğim çatladım artık
Sisteme düşerse bilemedim erkende düşebilirevet ama kan sonucun pazartesinden önce çıkmaz bence
Etiketle beni de aklına gelirsem tabi sonuç çıkınca merak ederimBen bi gideyim yarın
Aaaa bak aklıma gelmedi o en iyisi test yap o zamanSisteme düşerse bilemedim erkende düşebilir
Ay inşallah yaa atarım tabiay masallah hahaha cok erken kiz :) neyse yaptikca at da bakalim insallah nasip olsun hemen cift cizgileri gormek ben de catlicam sonuc beklerken
Oyy tabikide yaaa etiketlerim tabiEtiketle beni de aklına gelirsem tabi sonuç çıkınca merak ederim