- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.321
Aaa neden denemiceksiniz
Hayiir test yapmadım tabii ki çok erken benim için@bernaad sen test yaptın mı bugün ?
Bugün bizim ilk kızın huysuzluğundan sonra ikincide napıcaz lafları döndü:/ Ondan.Kim senin denemicen nedenmiş o neden umutsuzluğa kapılıyosun
5.dpo kuzum bu ay hic umrunda degil gibi sayarken bile dusunmemissinben ovü yapmadım hesaplarıma göre bugün 4.dpo hem belirti hemde test için çok erken :) ay sonunda yaparım büyük ihtimalle.sen kaçıncı gündesin belirti var mı ?
yok aşkım yapmıyorum ya.Net göremiyorum kuzum ama zaten daha zamanı da var beklemek en iyisi. Ateş takibi yapıyor muydun sen
Senin ates nasil gidiyor kuzum atsana bakalim biNet göremiyorum kuzum ama zaten daha zamanı da var beklemek en iyisi. Ateş takibi yapıyor muydun sen
Ahahahaha5.dpo kuzum bu ay hic umrunda degil gibi sayarken bile dusunmemissin
canım ben ovü yaptım buay eylül 15.yumurtlama 16 sı çatlama gördüm bende 5dpo ozaman dimi ama ayy zaman geçmiyoo kii:):)ben ovü yapmadım hesaplarıma göre bugün 4.dpo hem belirti hemde test için çok erken :) ay sonunda yaparım büyük ihtimalle.sen kaçıncı gündesin belirti var mı ?
benimde 5.günüm bende pazartesi yaparım diyorum ayyy elele tutuşup buay hamile çıkalım allahım çok amainn:)Benim daha 4. Günüm canım ama mide yanması ve gaz var he bide yüzümde koca bi sivilcePazartesi başlarım teste inşallah
Aynen senin 5.dpocanım ben ovü yaptım buay eylül 15.yumurtlama 16 sı çatlama gördüm bende 5dpo ozaman dimi ama ayy zaman geçmiyoo kii:):)
Aaa tamam o zamanAhahahahayok bebeğim program günü ileri attı 13.gün değil 15.gün yumurtlamışım. Normalde bugün 6.dpo olmalıydı ama 4.dpoymuş
Ben iki gün geriye gittim maalesefAaa tamam o zamancunku 4.dpo da yazmistik ikimizde ayniydi. Dedim ne oluyor zaten zaman gecmiyor bir de geriye gitmeyelim
Sen ne zaman test yapıcan bebeğim çatladım artıkCanım bugün çok yoğundum hiç bakamadım. Test yaptın mı? 10. Günümüzdeyiz canım
Emin değilim ama tam aksine sanırım adet olmadığın dönem diyor ben şimdi araştırdım da ben maddi açıdan söyledim sana bu konuda pek bilgim yok canımPeki bu test sadece adetliykenmi yapıyor
Ayrıca gebeysen yapılmıyormuş öyle diyorBence çok daha uygun olanı vardır
Gec olsun guc olmasin kuzumBen iki gün geriye gittim maalesefneyse bakalım bunu da bekleriz
Simdi yapsan cikar bence canim bat gunuyseKızlar beklenen bat bugün benim. İki gün önce adet olacakmışım gibi dehşet bir ağrı yaşadım sonrasında böyle akıntıyla karışık uzayan bir kahverengilik gördüm. Adet hala başlamadı. Yerleşme kanaması ise kaç gün sonra testte çıkar bilen var mı?
Anladımmkuzum teşekkür ederimEmin değilim ama tam aksine sanırım adet olmadığın dönem diyor ben şimdi araştırdım da ben maddi açıdan söyledim sana bu konuda pek bilgim yok canım
Benim ateş bu ay çok değişik geliyor atıyorumSenin ates nasil gidiyor kuzum atsana bakalim bi