- 25 Eylül 2022
- 9.232
- 13.369
- 36
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.301
Anladım kuzum neyse bebiş olsunda test farketmez yeterki kızarsın minnoşİşte öyle yok ki burda
çarşamba pik olmuş canım, bugünkü t, c ile aynı koyulukta daha silinince çatlamış oluyor diye biliyorumMerhaba kızlar 3 günlük ovulasyon sonucumu atacağım sizce hala catlamamis mi yumurta anlamadım? Sırasıyla salı, Çarşamba ve bugün yapılan testler bunlar
gözler mi şaşı oldu iyice ben mi çizgi görüyorumm, daha karşıdan ve yakın çekseneee canımErken gebelik testinegatif bata son 3 gün inşeallah bakalım görelim
Sabah yapmıştım ilk idrarla değilde 2.nciylegözler mi şaşı oldu iyice ben mi çizgi görüyorumm, daha karşıdan ve yakın çekseneee canım
Bakalım artık kısmet. Olmazsa daha denemiycez.İnşallah inşallah
Vücutta normalden farklı olan her şey belirti olabilir bence
İnşallah canım hayırlısı
ay amin canim insallah senin kac gun var yapiyo musun test kaciriyorum ben burda biraz bakmiyorum 10 sayfa ekleniyo
Sonradan başladı desene. Onlar da tuzu biberi amaregl gününe kadar ağrım sızım yoktu. belirti olmadığından ben bu ay sanırım yok dedim kendi kendime. ama sonra ağrılarım.basladi. şimdi karjn kasik ve meme ağrısı çekiyorumgöğüslerim ağrıdan çok sıcaklar sadece genel anlamda sıcaklık basıyor ara ara aynı zamanda üşüme de..
Kızz test yaptın mı senDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle bebisinle
İnşallah koyulaşır balımAnladım kuzum neyse bebiş olsunda test farketmez yeterki kızarsın minnoş
Tamam kuzum@ZUM
Zumruduanka96 sat 29 ağustos bat bilmiyorum takvimde 1 ekim yazıyor ama sanırum daha yumurtlamadığım için geç olacak
Sat 29 Ağustos bat 1 Ekim mi@ZUM
Zumruduanka96 sat 29 ağustos bat bilmiyorum takvimde 1 ekim yazıyor ama sanırum daha yumurtlamadığım için geç olacak
Test yaptin mi canimKızlar çatlamanın 7. Gününden göğüs ağrısı ve adet gibi kasik ağrısıyla merhaba diyorum size umut var mı umut ?
ay masallah hahaha cok erken kiz :) neyse yaptikca at da bakalim insallah nasip olsun hemen cift cizgileri gormek7 gün var canım bugün çatlamadan sonra 7.günüm test yapmaa başladım bile bi çizgi görüyırum ama testin çizgisi büyük ihtimalle günler geçmiyor vallahi çatlıcammm
Kim senin denemicen nedenmiş o neden umutsuzluğa kapılıyosunBakalım artık kısmet. Olmazsa daha denemiycez.
Olsun ya
Yaaa B bernaad a soracaktim kuzum yanlis alintilamisim seni. Bizim icin de erken ama 7. Gun. Ama dur durabilirsen ekibinden kendisi yapcam demisti dun merak ettim
Negatif değil gibi geldi bana içini açıp atsana kuzum kapağındaki cam mı gölge vuruyor yoksa ikinci gölge var gibi geldi banaErken gebelik testinegatif bata son 3 gün inşeallah bakalım görelim
Net göremiyorum kuzum ama zaten daha zamanı da var beklemek en iyisi. Ateş takibi yapıyor muydun senAşkım sabah yapmıştım.