- 26 Aralık 2015
- 11.554
- 18.550
- 34
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.261
Benim bat ileri kaydı canım 3 Ekim olacak büyük ihtimalleBenim sizinle 1 gün var bata test manyağı olmak istiyorum şimdiden
Ben 2 ay once denedim. Bebek olmadi. Yumurtlama gunumde hafif kanamam olmustu. Ona bagliyorumKızlar çörek otu, bal, tarçın karışımı kullanıp faydasını gören varmı ?
Daha varmış kuzum. Rabbim nasip etsinBat pazar günü canım. Yumurtlama takibi yapmamıştım
444 4 224 bu burtom 4. Sıradakine basacaksın.Kuzum onun numarrasını atabılcenmı bana
Teşekkür ederim kuzum444 4 224 bu burtom 4. Sıradakine basacaksın.
Buda whatsap numarası 0 (533) 458 72 33
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdiklerinle bebisinleTeşekkürler bebeğim Bana en güzel doğum günü hediyesi oldu miniğim. Bir sonraki ayda senin doğum gününü ve hamişliğini kutlayalım inşallahhh
Aşkım sabah yapmıştım.Test yaparsan etiketle beni aşkım
regl gününe kadar ağrım sızım yoktu. belirti olmadığından ben bu ay sanırım yok dedim kendi kendime. ama sonra ağrılarım.basladi. şimdi karjn kasik ve meme ağrısı çekiyorumSizin ateşiniz şu an normalden biraz fazla gibi değil mi? Hamilelerde öyle olurmuş. Bende hiç öyle belirgin artış yok.
İnan bana ilk bebek daha kolay olacak bi tek o olucak onunla ilgileneceksin iki üç dört hele çok zorah canim ay Allah kolaylik versin kizina da sifa versin kiyamam :)
sen tecrubelisin olacak her seye ben ilk defa gorucem insallah bakalim
Kuzum çok tabi özelde öyle..ben genetik testimi devlette yaptırdım üniversitedeKızlar özel hastanede kan pıhtılaşma testine 3250 dediler çokmu
Kız bitkinin bu test
uyguna buldum kuzum 170 tl mişKuzum çok tabi özelde öyle..ben genetik testimi devlette yaptırdım üniversitede
Ben 2 ay once denedim. Bebek olmadi. Yumurtlama gunumde hafif kanamam olmustu. Ona bagliyorum
Evet evet bu test haydi söyleeeKız bitkinin bu test
Evet kuzumKız bitkinin bu test
Kız orda yaaa işte pembiş hemdeEvet evet bu test haydi söyleee
Tamam canım o zaman sıkıntı yok yaptıruyguna buldum kuzum 170 tl mişcans16 sağolsun cidden ya çok pahalı hayır vaktim olsa o kadar direk devlete gitcem zaten tuzak bunlar resmen bide hiç bilgim yok kandırcaklar beni gereksız bır sürü test isticekler şimdi
KİZLAR ACİLEN BİLENLER CEVAPLAYABİLİR MİMerhaba kızlar 3 günlük ovulasyon sonucumu atacağım sizce hala catlamamis mi yumurta anlamadım? Sırasıyla salı, Çarşamba ve bugün yapılan testler bunlar