- 13 Aralık 2022
- 7.771
- 7.401
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.241
Kız neresi burasıııCanım bak
Bağlarbaşını biliyorsun hemen fsmden bağlarbaşına inerken sağdan ilk arada burtomKız neresi burasııı
Canım bak
Aaaa biliyorum orayı ama neden bu kadar uygunBağlarbaşını biliyorsun hemen fsmden bağlarbaşına inerken soldan ilk arada burtom
Ben her yerden fiyat almıştım birtek burası 3250 demişti hsg içinKuzum hsg fiyatı ne kadar
Bilmiyorum kiAaaa biliyorum orayı ama neden bu kadar uygun
Yaptırcakmısın sen bu testenBilmiyorum ki
Hiç düşünmemiştim yaptırmayı canımYaptırcakmısın sen bu testen
Vallahi yaptırsak iyi olur ben bıde film çektirmekte istiyorum yaHiç düşünmemiştim yaptırmayı canım
Gelmişken yaptır bütün tahlillerini falan canımVallahi yaptırsak iyi olur ben bıde film çektirmekte istiyorum ya
Yaptırcamda çok pahalı dediler baksanaGelmişken yaptır bütün tahlillerini falan canım
ay amin canim insallah senin kac gun var yapiyo musun test kaciriyorum ben burda biraz bakmiyorum 10 sayfa ekleniyoYok canım yanma falan ama bilemedim kısmet bakalım inşallah sizden olurum bende
Hormon testinide sordum bakalım bende tekrar onu yaptırmayı düşünüyorumYaptırcamda çok pahalı dediler baksana
ah canim ay Allah kolaylik versin kizina da sifa versin kiyamam :)İnşallah kuzum şuan başa çıkmaya çalışıyorum beyaz leblebi soğuk su derken iyi geliyor ama devamlı bişeyler yemek zorunda kalıyorum yemesem bulanıyor yesem bulanıyor küçük kızım hasta balgam var kuzum da kıyamam o öğürdükçe ben öğürüyorum zor tutuyorum kendimi kusmaktan da çok korkan biriyim
Onada 600 dedilerHormon testinide sordum bakalım bende tekrar onu yaptırmayı düşünüyorum
Onu bana ucuza demişlerZumruduanka96 hastanede ne kadar bilmiyorum ben devlette yaptırmıştım 1 kere ama ondada randevu denk getirmek zor
Bak ona iyi demişler orda.Onada 600 dediler
Kuzum onun numarrasını atabılcenmı banaBak ona iyi demişler orda.
Test yaparsan etiketle beni aşkımPazar aşkım