- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.221
Bence çok daha uygun olanı vardırKızlar özel hastanede kan pıhtılaşma testine 3250 dediler çokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok daha uygun olanı vardırKızlar özel hastanede kan pıhtılaşma testine 3250 dediler çokmu
Peki bu test sadece adetliykenmi yapıyorBence çok daha uygun olanı vardır
Hee İyi bişey boşver didiklemeyince oluyormuş bu işlerKim benmiiii
Peki ya bu innovitaAynen özellikle ruh sinir hastalıklarına
Gördüm bundaaPeki ya bu innovita
Aynen başka türlü zaman geçmiyo hem onların yapası var ben sadece öncülük ediyorumHee İyi bişey boşver didiklemeyince oluyormuş bu işler
Kafayı yiyoriinnnggggGördüm bundaa
Bende kan tahlili fiyatından yemek üzereyim bir teste 3250 tl dedilerKafayı yiyoriinnngggg
Peki bu test sadece adetliykenmi yapıyor
Kan pıhtılaşması için mi ? Hangi hastaneye sordunBende kan tahlili fiyatından yemek üzereyim bir teste 3250 tl dediler
Başın sağolsun kuzum rabbim yaşatmasın aşırı derece pahalı hı testmış yakuzum benim bi kaybım var 8 aylıkken kaybettim. Trompofili testimi devlette ücretsiz yaptırrdım canım ben genetik bölümünden randevu alıp yaptırabiliyorsunuz konuştum anlattım durumumu..
Hani bu fomara da varya bi hastane adı aklıma gelmedi evetKan pıhtılaşması için mi ? Hangi hastaneye sordun
Çok üzüldüm rabbim kalbinn güzelliğini ömrüne nasip etsin.. aminn Allah razı olsun, isteyen herkesin inşallahİnsan evlat acısını yaşayınca en çok etrafına umut olmak istiyor sanırım en çok bundan birinin daha burdan evladı olduğunu duymam gözlerimi dolduruyor dualarım seninle hayırlı evlatların olsun inşallah
MedicalparkHani bu fomara da varya bi hastane adı aklıma gelmedi evet
Başın sağolsun kuzum rabbim yaşatmasın aşırı derece pahalı hı testmış ya
Heh evet oMedicalpark
Hangi bölüme bakmak lazım kuzumsağol canım benim.. Bence devletten randevu alıp yaptırırsın ve hemen bir aya çıkmıştı sonucum
Dur bakayım burtom laboratuvara mesaj attım ücret verecek mi. Ben hsg orda çektirdim çok uygundu diğer yerlere göreHeh evet o
Hangi bölüme bakmak lazım kuzum
Canım bakHangi bölüme bakmak lazım kuzum