-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.201
Yok canım yanma falan ama bilemedim kısmet bakalım inşallah sizden olurum bendeay gayet bebiş olabilir idrar yaparken yanma falan var mı ki başka belirti enfeksiyon için canımcım, benim gerçekten en belirgini oydu başka bişiy yoktuuu darısı başına hemen
Kuzum yerleşme zamanı ateşim fazlaydı şimdi normal benimSizin ateşiniz şu an normalden biraz fazla gibi değil mi? Hamilelerde öyle olurmuş. Bende hiç öyle belirgin artış yok.
Bu sefer gün vermedim kuzum emin olmadığım içinAy sana kalsak kesin sen milleti 15. Günümdeyim diye kandırıyorsunduryapmadığın şey değil günleri karıştırıyorssun söylerken 10 daha 10, ay inşallah ben de görürüm ya çok hevesleniyorum
Umut her zaman olmalı bebeğim olucak inan pozitif düşün pozitif olsun inşallahKızlar çatlamanın 7. Gününden göğüs ağrısı ve adet gibi kasik ağrısıyla merhaba diyorum size umut var mı umut ?
Bakalım en güzel bu yarından sonra belli olur benceBenim testim 9 gün erken gebelik testinde aynı bu şekildeydi ve sadece ben görüyordum
Ben ne dedim 12 gün görcez dedim netBakalım en güzel bu yarından sonra belli olur bence
Ama o testten yok ki yaZumruduanka96 yarın da bu testten yapıyorsun strip yapıp da bizi ikileme sokma yarın daha belirgin görücez bak gör
Evet onun için strip test yapıcam kuzum başka çarem yokBen ne dedim 12 gün görcez dedim netbiz o yollardan geçtik
Gidip alıyorsun ben anlamamAma o testten yok ki ya
Kuzum cidden acayip para verdim bu ay ya valla bide 2 gün izinli şimdi hayatta alamamGidip alıyorsun ben anlamamkız bu ay son zaten 4 tane daha alıver o testten pozitifi görünce kocan bişey demez
Burdakileri test yapın diye gaza getirmekten kendi gününü saymaya vakit bulamıyorsundur kiBu sefer gün vermedim kuzum emin olmadığım içinayyy hadi inşallah güzel haberler alıcaz senden ben inanıyorum
Eyvah eyvah iyi madem ama yarın bana yok dersen burdan uçarım yanına bilmiş olKuzum cidden acayip para verdim bu ay ya valla bide 2 gün izinli şimdi hayatta alamam
Kim benmiiiiBurdakileri test yapın diye gaza getirmekten kendi gününü saymaya vakit bulamıyorsundur ki
İnşallah inşallahÇıksın kuzum her belirtiler inşallah yanıltmıyordur bu belirtiler biziayy inşallahhh
Vücutta normalden farklı olan her şey belirti olabilir benceKızlar göğüs ağrım yok, ateşim pek yüksek değil, bağışıklığım düşmüş gibi halsizlik grip uçuk falan öyle şeylerim yok, her ayki klasik kasık batması var sadece ama vücudumda değişik yerler kaşınmaya başladı umut var mı?
İnşallah canım hayırlısıUmut her zaman olmalı bebeğim olucak inan pozitif düşün pozitif olsun inşallah
Çok sağoll kuzumZumruduanka96 canım 1 günde hemen koyulaşmasını bekleme inşallah gün gün artıcak burda neler gördük stress yapma sakınn
genc-anne Doğum günün kutlu olsun aşkım, bu yıl seni çok güzel heyecanlar bekliyor her günün güzel geçsin inşallah
İnsan evlat acısını yaşayınca en çok etrafına umut olmak istiyorİyi ki varsınızmoodumu yükselttiniz
Teşekkürler bebeğim Bana en güzel doğum günü hediyesi oldu miniğim. Bir sonraki ayda senin doğum gününü ve hamişliğini kutlayalım inşallahhhDoğum günün kutlu olsun canım. Doğum gününe hamile girdin. Benim de bi sonraki ay, inşallah ben de senin gibi olurum