💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar göğüs ağrım yok, ateşim pek yüksek değil, bağışıklığım düşmüş gibi halsizlik grip uçuk falan öyle şeylerim yok, her ayki klasik kasık batması var sadece ama vücudumda değişik yerler kaşınmaya başladı umut var mı?

Canım yaptım flaşlı çokta sağlıklı olmuyor belli değil gördüğün gibi bir tane daha yap 10 dakika sonra flaşsız fotoğrafını çek o şekilde yaparım canım var mı adetine daha
Adetim dört gün var uygulamada normalde yedi gün var ben de pek bilmiyorum yani çizgi varmı hiç görünüyorum kurumuş galeri var

Ay ben koyu görmedim diye modum düştü yaaa anammmm. Oh ohhh daha 10 gündeymişizzz canımsın
Ay sana kalsak kesin sen milleti 15. Günümdeyim diye kandırıyorsundur yapmadığın şey değil günleri karıştırıyorssun söylerken 10 daha 10, ay inşallah ben de görürüm ya çok hevesleniyorum

Umutlanırım bak benimki sarımsı olunca birde kasıklarım ağrıyor enfeksiyon olduğunu düşünmüştüm bakalım 1 hafta sonra belli olur
ay gayet bebiş olabilir idrar yaparken yanma falan var mı ki başka belirti enfeksiyon için canımcım, benim gerçekten en belirgini oydu başka bişiy yoktuuu darısı başına hemen

Ya tamam canım inşallah en hafif bulantıyla atlatırsın
İnşallah kuzum şuan başa çıkmaya çalışıyorum beyaz leblebi soğuk su derken iyi geliyor ama devamlı bişeyler yemek zorunda kalıyorum yemesem bulanıyor yesem bulanıyor küçük kızım hasta balgam var kuzum da kıyamam o öğürdükçe ben öğürüyorum zor tutuyorum kendimi kusmaktan da çok korkan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…