- 22 Şubat 2023
- 9.662
- 10.733
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.181
Çizgi varNeeee daha 10 günmü
İnşallahGeç döllenme olmuştur belki canım. Bikaç gün daha adet olmazsan tekrar test yap.
Neeee daha 10 günmü
Adetim dört gün var uygulamada normalde yedi gün var ben de pek bilmiyorum yani çizgi varmı hiç görünüyorum kurumuş galeri varCanım yaptım flaşlı çokta sağlıklı olmuyor belli değil gördüğün gibi bir tane daha yap 10 dakika sonra flaşsız fotoğrafını çek o şekilde yaparım canım var mı adetine daha
Ay ben koyu görmedim diye modum düştü yaaa anammmm. Oh ohhh daha 10 gündeymişizzzÇizgi varevet 10 güne baya iyi bi çizgi maşallah kuzum
Tekrar yapma şansın var mı kuzum varsa at bana yada yapınca at filtre yapayımAdetim dört gün var uygulamada normalde yedi gün var ben de pek bilmiyorum yani çizgi varmı hiç görünüyorum kurumuş galeri var
Ay sana kalsak kesin sen milleti 15. Günümdeyim diye kandırıyorsundurAy ben koyu görmedim diye modum düştü yaaa anammmm. Oh ohhh daha 10 gündeymişizzzcanımsın
Benim testim 9 gün erken gebelik testinde aynı bu şekildeydi ve sadece ben görüyordumdaha 10.gündeymişsiz kızzzzz inandım tamam
Bende diyorum balım inşallah senden de güzel haber alıcaz ne zaman doktora gidiyordunAy olmaz mı yaa koskoca çizgisi var tabiki. Hem de 10. Güne göre çok iyi bi çizgiZumruduanka96
Yapınca atarım yaptığın filtrede varmı çizgiTekrar yapma şansın var mı kuzum varsa at bana yada yapınca at filtre yapayım
Ay olmaz mı yaa koskoca çizgisi var tabiki. Hem de 10. Güne göre çok iyi bi çizgiZumruduanka96
ay gayet bebiş olabilir idrar yaparken yanma falan var mı ki başka belirti enfeksiyon için canımcım, benim gerçekten en belirgini oydu başka bişiy yoktuuu darısı başına hemenUmutlanırım bakbenimki sarımsı olunca birde kasıklarım ağrıyor enfeksiyon olduğunu düşünmüştüm bakalım 1 hafta sonra belli olur
Tamam canım şuan için gözükmüyor canım inşallah vardır ama flaş olunca gölge bile olsa kayboluyor foto da göstermezYapınca atarım yaptığın filtrede varmı çizgi
Bende de olmadı canım ateş hiçSizin ateşiniz şu an normalden biraz fazla gibi değil mi? Hamilelerde öyle olurmuş. Bende hiç öyle belirgin artış yok.
Tamam canım şuan için gözükmüyor canım inşallah vardır ama flaş olunca gölge bile olsa kayboluyor foto da göstermez
Ya tamam canım inşallah en hafif bulantıyla atlatırsınErken daha kuzum erken benim yeni yeni 3 gündür midem bulanıyor
İnşallah kuzum şuan başa çıkmaya çalışıyorum beyaz leblebi soğuk su derken iyi geliyor ama devamlı bişeyler yemek zorunda kalıyorum yemesem bulanıyor yesem bulanıyor küçük kızım hasta balgam var kuzum da kıyamam o öğürdükçe ben öğürüyorum zor tutuyorum kendimi kusmaktan da çok korkan biriyimYa tamam canım inşallah en hafif bulantıyla atlatırsın