💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay sana kalsak kesin sen milleti 15. Günümdeyim diye kandırıyorsundur 🤣🤣🤣🤣 yapmadığın şey değil 🤣🤣🤣🤣 günleri karıştırıyorssun söylerken 😅😅 10 daha 10, ay inşallah ben de görürüm ya 😍 çok hevesleniyorum
Bu sefer gün vermedim kuzum emin olmadığım için 🤣🤣🤣ayyy hadi inşallah güzel haberler alıcaz senden ben inanıyorum 🥰🥰🥰❤️🙏

Çıksın kuzum her belirtiler inşallah yanıltmıyordur bu belirtiler bizi 🥰🥰ayy inşallahhh🥰
İnşallah inşallah 😍🙏🏻
Kızlar göğüs ağrım yok, ateşim pek yüksek değil, bağışıklığım düşmüş gibi halsizlik grip uçuk falan öyle şeylerim yok, her ayki klasik kasık batması var sadece ama vücudumda değişik yerler kaşınmaya başladı umut var mı? 😅
Vücutta normalden farklı olan her şey belirti olabilir bence 🙊
Umut her zaman olmalı bebeğim olucak inan pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🥰
İnşallah canım hayırlısı ☺️

Zumruduanka96 Zumruduanka96 canım 1 günde hemen koyulaşmasını bekleme inşallah gün gün artıcak burda neler gördük stress yapma sakınn 🙏

genc-anne genc-anne Doğum günün kutlu olsun aşkım, bu yıl seni çok güzel heyecanlar bekliyor her günün güzel geçsin inşallah ❤️🙏
Çok sağoll kuzum 🥰 Rabbim sana ve bu topikteki tüm kardeşlerime en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin 🙏🏼❤️

X