- 20 Ağustos 2022
- 3.883
- 3.314
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.161
Flaşsız çek at kuzum daha iyi sonuç veriyor flaşsızKız senin o yaptığın uygulama.ne kendi testimi atım banada yapsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Flaşsız çek at kuzum daha iyi sonuç veriyor flaşsızKız senin o yaptığın uygulama.ne kendi testimi atım banada yapsana
Erken daha kuzum erken benim yeni yeni 3 gündür midem bulanıyoray evet canim saglikla alalim kucagimiza benim yarin gelicek gerci sonuc bakalim ama hic bir belirti yok erken mi daha acaba 4 haftalikmis doktor dedi :)
Göz beyin kalp hepsine gidelim hepsi şaştıGöz doktoruna gidek
Aynen özellikle ruh sinir hastalıklarınaGöz beyin kalp hepsine gidelim hepsi şaştı
Bu şekilde kuzum flaşsız atarsan daha iyi olurKız senin o yaptığın uygulama.ne kendi testimi atım banada yapsana
Röntgencim benimBu şekilde kuzum flaşsız atarsan daha iyi olur
Bu şekilde kuzum flaşsız atarsan daha iyi olurKız senin o yaptığın uygulama.ne kendi testimi atım banada yapsana
aman pozitif olsun da testleriniz ben hepinize yapmaya razıyım kuzummmRöntgencim benim
Ay ay amin inşallahaman pozitif olsun da testleriniz ben hepinize yapmaya razıyım kuzummm
Umutlanırım bak benimki sarımsı olunca birde kasıklarım ağrıyor enfeksiyon olduğunu düşünmüştüm bakalım 1 hafta sonra belli oluray benim de tek belirtim o beyaz akinti oldu sumuksu hala daha var..
İnşallah inşallah belirtiler başlamışKızlar çatlamanın 7. Gününden göğüs ağrısı ve adet gibi kasik ağrısıyla merhaba diyorum size umut var mı umut ?
Ya sanki öyle aşırı yorgun hissediyorum bir de hayırlısı bakalım. Senin testini gördüm gözlerim beni yanıltmıyorsa bu sefer ben de birseyler görüyor gibiyimİnşallah inşallah belirtiler başlamış
Canım bugün çok yoğundum hiç bakamadım. Test yaptın mı? 10. Günümüzdeyiz canımedahandro kuzum biz bugün kaçınci gündeyiz beni bi aydınlatırmısın
Ben hiç flaşsız çekmedim ki sabah yatim flaşlı size attım sonra hiç çekmedimFlaşsız çek at kuzum daha iyi sonuç veriyor flaşsız
Geç döllenme olmuştur belki canım. Bikaç gün daha adet olmazsan tekrar test yap.Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşlarımıza Hayırlı bir gebelik süreci dilerim. 26 yaşındayım 1,5 Yıldır deniyoruz ikimizde de bir problem yok ama olmadı gebelik maalesef. Bu ay reglim 1 gün gecikti kaset test yaptım negatif çıktı bundan sonrada pozitife dönme ihtimali var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim
Canım yaptım flaşlı çokta sağlıklı olmuyor belli değil gördüğün gibi bir tane daha yap 10 dakika sonra flaşsız fotoğrafını çek o şekilde yaparım canım var mı adetine dahaBen hiç flaşsız çekmedim ki sabah yatim flaşlı size attım sonra hiç çekmedim
Neeee daha 10 günmüCanım bugün çok yoğundum hiç bakamadım. Test yaptın mı? 10. Günümüzdeyiz canım
Çıksın kuzum her belirtiler inşallah yanıltmıyordur bu belirtiler bizi ayy inşallahhhYa sanki öyle aşırı yorgun hissediyorum bir de hayırlısı bakalım. Senin testini gördüm gözlerim beni yanıltmıyorsa bu sefer ben de birseyler görüyor gibiyim