💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben hemen koyulaşsın istiyorum işte ama olmuyor

Sağ ol kuzumm lh ve fsh 2,5 üzeri olursa pcos düşünlr diyor bende biraz araştrdm,benmki de 5 6 civarında oldugu için doktor pcos dedi sanrm,
Yani sence süt hormonu dışındkler iyi öyle mi ?
Bence öyle yani baktıklarım iyi çıkmış gözüküyor süt hormonu da önemli birşey değil ilaç la düşüyor pcos tanda korkma kistlerde ilaçla adetinle atarsın bence bunlar gebe kalmana engel değil erken fark ettin iyi oldu ama araştırılması

Bi göğüs hiç mi ağrımaz ya dürtüyorum bastırıyorum yok Geçen aylarda nasıl ağrırdı. Umutlanmaya yer arıyorum ama. Yumurtlama olmayınca böyle oluyor heralde.

Bi göğüs hiç mi ağrımaz ya dürtüyorum bastırıyorum yok Geçen aylarda nasıl ağrırdı. Umutlanmaya yer arıyorum ama. Yumurtlama olmayınca böyle oluyor heralde.
canim ben goguslerim regl gunum gelmeden 1 gun once basladi hafif hassalasip agrimaya ama test pozitifti cok daha onceden ona uzulme. hic belirtisiz olucak belki :)

canım bende enfeksiyon vardı bu ay fitil kullandım. ben de öyle sanıyordum enfeksiyon geçmiyor sanıyorum ama onlar normalmis. sümüksü bir aktinti böyle beyaz hafif Sarı dün lavaboda uzayak salgı bile gördüm yani hatta çok şaşırdım. genelde yumurtlamada görürüm sadece. inşallah sen de hamissindir yarın ben kan vermeye gidicem

yaa kesinlikleee battan iki gün geçince ağrımaya başladı bende de bugün daha da belirgin. Allah'ım hepimizin kucağına almayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…