- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremedim kuzum vallahi kendi testlerime bakmaktan benimde gözlerim bozulduKızlar bunlrda bişey var mı ben incelemekten kör oldumda bişey göremedim
2 güne koyulaşır gibi duruyor canımKizlar cizgi yarin koyulasirmi sizce 18gun hala yumi yok dünden bir tık koyu sanki yumurtam çatlamadan once ben çatladim
HahahahGöremedim kuzum vallahi kendi testlerime bakmaktan benimde gözlerim bozuldu
Gözlerim ağrıyoHahahah
Kuzum lekenmen nasildi kacgun surdu ve adette kacgun kala oldu bu ara da hayırlı olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinbat 18 askimm. 3 günlük gecikme çok teşekkür ederim
Şaşı olduuum şaşııııGözlerim ağrıyo
Anladım canım cevap verdiğin için çok teşekkür bende de var bakım bir umutevet canım hatta daha ağır bir agri diyebilirim. arada böyle ağrı vuruyor halen. ağrı vurup geçiyor o sekilde
İnşallah canım ayy hadi hayırlısıı ama zaten testinde çok net umarım değerlerin güzel çıkarcanım bende enfeksiyon vardı bu ay fitil kullandım. ben de öyle sanıyordum enfeksiyon geçmiyor sanıyorum ama onlar normalmis. sümüksü bir aktinti böyle beyaz hafif Sarı dün lavaboda uzayak salgı bile gördüm yani hatta çok şaşırdım. genelde yumurtlamada görürüm sadece. inşallah sen de hamissindir yarın ben kan vermeye gidicem
Ay hadi insallh canim ya vallhi ben catladim2 güne koyulaşır gibi duruyor canım
ay benim de tek belirtim o beyaz akinti oldu sumuksu hala daha var..İnşallah canım ayy hadi hayırlısıı ama zaten testinde çok net umarım değerlerin güzel çıkar
İyi ki varsınız moodumu yükselttinizBence öyle yani baktıklarım iyi çıkmış gözüküyor süt hormonu da önemli birşey değil ilaç la düşüyor pcos tanda korkma kistlerde ilaçla adetinle atarsın bence bunlar gebe kalmana engel değil erken fark ettin iyi oldu ama araştırılması
Biliyorum kuzum anlıyorum sizi bende daha yeni o yollardan geçtimevet canimcim insan stres oluyor da benim de her gun koyulasti yani :) catlamadan sonra 11.gunden itibaren koyulasti.
Kız senin o yaptığın uygulama.ne kendi testimi atım banada yapsanaBiliyorum kuzum anlıyorum sizi bende daha yeni o yollardan geçtim
ay evet canim saglikla alalim kucagimiza benim yarin gelicek gerci sonuc bakalim ama hic bir belirti yok erken mi daha acaba 4 haftalikmis doktor dedi :)Biliyorum kuzum anlıyorum sizi bende daha yeni o yollardan geçtim
Göz doktoruna gidekŞaşı olduuum şaşıııı
canim ben goguslerim regl gunum gelmeden 1 gun once basladi hafif hassalasip agrimaya ama test pozitifti cok daha onceden ona uzulme. hic belirtisiz olucak belki :)
Sizin ateşiniz şu an normalden biraz fazla gibi değil mi? Hamilelerde öyle olurmuş. Bende hiç öyle belirgin artış yok.yaa kesinlikleee battan iki gün geçince ağrımaya başladı bende de bugün daha da belirgin. Allah'ım hepimizin kucağına almayı nasip etsinn