- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.101
evet canım hatta daha ağır bir agri diyebilirim. arada böyle ağrı vuruyor halen. ağrı vurup geçiyor o sekildeCevabın için teşekkürler canım kasik kraplarin adet sancısı gibiymiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hatta daha ağır bir agri diyebilirim. arada böyle ağrı vuruyor halen. ağrı vurup geçiyor o sekildeCevabın için teşekkürler canım kasik kraplarin adet sancısı gibiymiydi
Çok teşekkür ederim canım iyi ki varsın iyi ki bu gruptasınDogum günün kutlu olsun canım nice senelere
Süt hormonu yani prolaktin hormonu ilaçla düşüyor çabuk korkma onun dışında değerlerin iyi çıktı baktığımda tabi doktor değilim ama sağlık çalışanı eşim olunca az çok anlıyorum bunlarıGidicem inşallah engel degildir
bat 18 askimm. 3 günlük gecikme çok teşekkür ederimAy kaç günlük gecikme bu hiç bu kadar net görmemiştim hayırlı olsun
Gene çok erken ya ama şuan bu bütün belirtiler var bende snaa birşey soracağım gebelikte karında çizgi çıkıyor şuan sende var mı?çok teşekkür ederim canım karin kramplari ve Kasık krampları. ha bir de çok sık idrar ve mukus hafif Sarı akıntı
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinbat 18 askimm. 3 günlük gecikme çok teşekkür ederim
Bu ne güzel bi test maşallahEki Görüntüle 3304891 bu sabah yaptım
Bunlarda çizgi var koyulaşır inşallah canımTabikide bendim Buda başka test
Amin canımm benim, Rabbim sizlerle seneyi görmeyi de nasip etsin ama kollarımızda bebişli bebişli
İlk bakışta ilk fotoda gördüm ama sonra gözüm dumanlanlandıSen de görüyor musunGünaydın kızlar
Ben ikisinde de gölge görünüyorumİlk bakışta ilk fotoda gördüm ama sonra gözüm dumanlanlandıSen de görüyor musun
Akıntı böyle yapışkan birşey miydi canım şuan bende de var peçetede hafif sarımsı görünüyor tam sarıda değil değişik ben enfeksiyon oldu galiba deyip ümidi kesmek üzereyim inşallah gebeliktirçok teşekkür ederim canım karin kramplari ve Kasık krampları. ha bir de çok sık idrar ve mukus hafif Sarı akıntı
Şuanki hali bu balımBen onu erken sandım kuzum hassaslığından dolayı öyle çıkmıştır normal bence strip testlere çok güvenmiyorum ben şuan ki halini atsana bide en son yaptığın testin
İşte erken başlayınca böyle sıkıntı oluyor kuzum bende böyle oldum aynı senin şuan yaşadıkların gibi ama inşallah daha net olucak yarın kuzumŞuanki hali bu balım
Anladım bu kadar kısa süre olması mutlu etti beni teşekkür ederimDostinex diye ilaç içtim süt hormonu hemen düştü zahten ilaç 2 tane onuda bölüp içiyorsun 4 gün içcen o kadar ağır ilaç çünkü
İnşallah kuzum benimBunlarda çizgi var koyulaşır inşallah canım
İnşallah canım inşallah ya ama yanıltıyor olabılırmı acabaİşte erken başlayınca böyle sıkıntı oluyor kuzum bende böyle oldum aynı senin şuan yaşadıkların gibi ama inşallah daha net olucak yarın kuzum
Doğum günün kutlu olsun canım. Doğum gününe hamile girdin. Benim de bi sonraki ay, inşallah ben de senin gibi olurumKızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.
Sağ ol kuzumm lh ve fsh 2,5 üzeri olursa pcos düşünlr diyor bende biraz araştrdm,benmki de 5 6 civarında oldugu için doktor pcos dedi sanrm,Süt hormonu yani prolaktin hormonu ilaçla düşüyor çabuk korkma onun dışında değerlerin iyi çıktı baktığımda tabi doktor değilim ama sağlık çalışanı eşim olunca az çok anlıyorum bunları