💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

çok teşekkür ederim canım karin kramplari ve Kasık krampları. ha bir de çok sık idrar ve mukus hafif Sarı akıntı
Akıntı böyle yapışkan birşey miydi canım şuan bende de var peçetede hafif sarımsı görünüyor tam sarıda değil değişik ben enfeksiyon oldu galiba deyip ümidi kesmek üzereyim inşallah gebeliktir

Zumruduanka96 canım 1 günde hemen koyulaşmasını bekleme inşallah gün gün artıcak burda neler gördük stress yapma sakınn

genc-anne Doğum günün kutlu olsun aşkım, bu yıl seni çok güzel heyecanlar bekliyor her günün güzel geçsin inşallah

Kızlaaaar Günaydınn
Bugün benim doğum günüm
Önceleri doğum günlerimde hep bi heves olurdu ama belli bir yaştan sonra amaaaan moduna giriyor sanki insan. Herkes mi öyle ben mi erken başladım bilmiyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım. Doğum gününe hamile girdin. Benim de bi sonraki ay, inşallah ben de senin gibi olurum

Sağ ol kuzumm lh ve fsh 2,5 üzeri olursa pcos düşünlr diyor bende biraz araştrdm,benmki de 5 6 civarında oldugu için doktor pcos dedi sanrm,
Yani sence süt hormonu dışındkler iyi öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…