💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ayy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı 🥺🥺🥺

Eklentiler

• 64E06F85-DDF6-43DD-BB1C-0767E5D038BF.jpeg
    64E06F85-DDF6-43DD-BB1C-0767E5D038BF.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 73
Ayy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı 🥺🥺🥺

Kızlar ben 1 Eylül'de regl olucaktim olmadım hala bir kere testim pozitif çıktı ama kan verdim bugün negatif çıktı, regl 2. Günü hormon testine gidecektim kendi kendime olmayı mi bekleyeyim napayım kafam cok karıştı, 3 kere hamile kaldım 1i kimyasal 2si düşük 😭😭😭😭 aşılama yaptırıcaktim ama regl olmadığım için gidemedim

Ayyy Allah sabır versinnnn benimde başımda kendine kızdırıp duruyor 🤣🤣 hamile değilim ama sabır bırakmıyorlar ya cidden

Eklentiler

• 20230920_185719.jpg
    20230920_185719.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 75
Oyy bebik 😍 kız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şok

X