- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.761
Atmıştım orda bi yerdedir içim yanmış ne yapayımKız o ne öyle gören de seni tecrğbesiz test yapmayı bilmeyen biri sanacak ee nerde test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmıştım orda bi yerdedir içim yanmış ne yapayımKız o ne öyle gören de seni tecrğbesiz test yapmayı bilmeyen biri sanacak ee nerde test?
Amin kuzummm zorla yedim hem canı istiyor hem zorla yiyor eşek sıpası şimdiden yemiyorMaşallah afiyet olsun yarasın bebişine
Yok seninki asla. Korkma. Seninki çok çok çok çok netti. O kesin bebiş canım. İçini ferah tut senAyy öyle de oluyor mu ya benimde mi öyle ki
Aman sakın haa yokluğuna alışamayız topiğimizin neşesisin senBenden bu kadar 2 ay içinde oldu oldu olmadı çekiyorum elimi ayağımı buralardan
Kız baktım baktım bulamadım neyse yarın. Sabahkine bakarım.Atmıştım orda bi yerdedir içim yanmış ne yapayım
Bencede boşver sen onu o geçersiz hemKız baktım baktım bulamadım neyse yarın. Sabahkine bakarım.
Öyle olsa Kasım aralığıda eklerdim topiğe kuzum ya pek gircemi sanmıyorumAman sakın haa yokluğuna alışamayız topiğimizin neşesisin sen
Ay çok sağol canım benim inşallah Yarina beta çıksın da güzelceYok seninki asla. Korkma. Seninki çok çok çok çok netti. O kesin bebiş canım. İçini ferah tut sen
Hele onun o masum tipini yerimmmmAyy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı
Oyyy teyzesiii ıssırsın onu şimdiden yemiyormuş yaaaAmin kuzummm zorla yedim hem canı istiyor hem zorla yiyor eşek sıpası şimdiden yemiyor
Aman aman hiç göründüğü gibi değil öğretmeniyle ortak olduk ceza verdik YouTube yasağı öğretmenini deli ediyormuş benden çekiniyor bi tek benden korkuyor ben ne dersem o başka kimseyi takmıyor ne yapcaz böyle yaHele onun o masum tipini yerimmmm
Ayyy Allah sabır versinnnn benimde başımda kendine kızdırıp duruyor hamile değilim ama sabır bırakmıyorlar ya ciddenAyy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı
Oyy bebik kız bağırma . Hem okullar açılalı 8 iş günü olmadı mı ya, ne zaman e harfine geçtiler. Biraz çizgi çalışsalar ya. Çok erken değil mi e harfi için ben şokAyy kızlar hiç tahammülüm yok harf öğretmiyorum çocuğa hamilelikten midir nedir çok tahammülsüzüm bağırıyorum devamlı
Bunalıma giriyorum şuanÖyle olsa Kasım aralığıda eklerdim topiğe kuzum ya pek gircemi sanmıyorum
Allah sana da sabır versin arkadaşım yandık biz bu sene deseneAyyy Allah sabır versinnnn benimde başımda kendine kızdırıp duruyor hamile değilim ama sabır bırakmıyorlar ya cidden
NedenBunalıma giriyorum şuan