- 20 Eylül 2023
- 97
- 58
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.721
daha 5 gün var boyle gözükmesi normal, bende cizgi görür gibiyim. Umarım gittikce koyulaşıırNasıl bi akılsa bendeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 5 gün var boyle gözükmesi normal, bende cizgi görür gibiyim. Umarım gittikce koyulaşıırNasıl bi akılsa bendeki
Neyine inanmıyorsun canım bağırıyor çocuk oradan kaçıncı günündü bugün yumurtlamadan sonraki?İnanamayip sabah ilk idrarla yaptim birdaha inanamayip esime test aldirdimalbi marka almis birazdan onu da yapicam. Sabahki yaptigim bu
Teşekkür ederimm Darisi sizlere olsunn inşallah Beta verdimm onu bekliyorum meraklaYaaa esen-ruzqar hamileymişin bebeğim tebrik ederim
İnan ki öyle oluyor bende daha tam inanamıyorummm Beta güzel cikar inşallahNeyine inanmıyorsun canım bağırıyor çocuk oradan kaçıncı günündü bugün yumurtlamadan sonraki?
PazarKaç gün kalmıştı senin bata canım
İnşallah balımdaha 5 gün var boyle gözükmesi normal, bende cizgi görür gibiyim. Umarım gittikce koyulaşıır
Vallaha içtim hemde 2 bardak oh canıma yaradıSabah ki test daha belirgindi kuzum sabah daha net göreceksin bende çay içmişsin hem o sayılmaz Zumruduanka96
Yok sabahkinde de cikinca inandim ama farkli testte de gormek istedimovulasyon takibi yapmadim ama adetim duzenlidir 25 eylulde olmam gerekiyordu yani bugun 5 gun var adete.Neyine inanmıyorsun canım bağırıyor çocuk oradan kaçıncı günündü bugün yumurtlamadan sonraki?
Yarında bence böyle belli belirsiz olur sonra ki gün daha iyi göreceksinVallaha içtim hemde 2 bardak oh canıma yaradı
Bir de bu iki hamileligimde de bir dolu bir bos devam ederek daha cok uygulamada yumurtlama haftasi gorunen haftada degerlendiriyorum.Yok sabahkinde de cikinca inandim ama farkli testte de gormek istedimovulasyon takibi yapmadim ama adetim duzenlidir 25 eylulde olmam gerekiyordu yani bugun 5 gun var adete.
Ay daha 2 gün sonramı vallahi çatlıcam dahaYarında bence böyle belli belirsiz olur sonra ki gün daha iyi göreceksin
Kuzummm maşallah hayırlı olsunrabbim kucağına almayı nasip etsinBir de bu iki hamileligimde de bir dolu bir bos devam ederek daha cok uygulamada yumurtlama haftasi gorunen haftada degerlendiriyorum.
Nasıl ya çizgi vardı ve koyuydu. Kuzum walla gene çişinin derdine düşecez neden pozitif çıkarıyor ya. Heveslendiriyor .Zumruduanka96 canım ben regli oldum beni silebilirsin 3 gün erken geldi
Aynen bebeğim o yüzden en güzeli sabah yapmakDimi dimi ama en sağlıklısı sabah cidden hadi adete son gün kalsa fark etmez idrar dicem ama daha 5 gün var
Sabah bekleyin beni ozamanAynen bebeğim o yüzden en güzeli sabah yapmak
Umarım kuruma çizgisi değildir bebiştir canımKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim
Bekliyoruz sabırsızlıkla. Çatlayacağımmn muhtemelenSabah bekleyin beni ozaman
Amin allah razi olsun sana da insallah ben de testindeki golgeyi gordum insallah hemen koyulasarak artarKuzummm maşallah hayırlı olsunrabbim kucağına almayı nasip etsin
Eee canım 8. Dakikada çıktıysa bebiş buuuığğEvet takip ettim canım.
Bu 8.ci dakikada ki durum.
Days doctor markası ikisininde. Araştırmadım malesef sadece ben olsaydı direk çıkardı kafasındayım