- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.621
Benim BAT a 6 gün var ama sabah kaset testim baya bir negatifti sanırım elendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap hadi bakalım 1 tane fazlan varmış zatenAy dur gaza geldim sizin saatle 6 da yapayım mı tutayım 2 saat
6 güne kaset test zaten biraz zor canım Karalar bağlamayın hemen yaa daha erken pozitif olun birazBenim BAT a 6 gün var ama sabah kaset testim baya bir negatifti sanırım elendim
Zaten bi kaç gün daha böyle çıkarsa pazar günü direk kan veririm benYap hadi bakalım 1 tane fazlan varmış zaten
Bence de bende dayanamadım zaten kan verdim sonra hem test yaptım hem kan takip ettimZaten bi kaç gün daha böyle çıkarsa pazar günü direk kan veririm ben
Nasılmışsa Türkiye’de olcam hergün veririm gerekirse burası olsa hayatta veremezdim deBence de bende dayanamadım zaten kan verdim sonra hem test yaptım hem kan takip ettim
Erkek gibii ucu havadaEki Görüntüle 3304512 10 +2 tahminleriniz nelerdir cinsiyet
Onu sen değil bebiş istemişEvettt bunu aşerdim inşallah yerim sütle falan aşerdim böyle mama gibi Eki Görüntüle 3304630
İnşallah yerOnu sen değil bebiş istemiş
Aşkım içimden geldi gerçek anlamda. Yani o duygu geliyor insana. Normal sokağa çıktığımda kendimi çıplak gibi hissediyordum. Şimdi o kadar mutluyum ki. Koruma altında hissediyorum. Bütün pis gözler benden uzak sankiayy çok sevindim senn adına ne kadar güzel dua ediyorsun mutlusun nasıl aldın bu kararı
İnşallah inşallah dene bakalım.İnşallah yer
Aminn kuzum inşallahKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim
Keseyi gördük lekelenme için duphaston verdi bol bol dinlen dedi. Bu hafta raporluyum evde dinleneceğim inşallah bir an evvel geçer
Aşkım ben yapmadım. Beni de merak etmissindir belki söyliyim dedim
Ne güzel ne mutlu canım sanaAşkım içimden geldi gerçek anlamda. Yani o duygu geliyor insana. Normal sokağa çıktığımda kendimi çıplak gibi hissediyordum. Şimdi o kadar mutluyum ki. Koruma altında hissediyorum. Bütün pis gözler benden uzak sanki