💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evettt bunu aşerdim inşallah yerim 😂😂 sütle falan aşerdim böyle mama gibi 😂
IMG_2680.jpeg

Kızlar hepinize selam.Geçen yıl şubattan beri gebelik için uğraşıyorum ben de ve inanıyorum bir gün hepimiz o güzel haberi alacağız inşallah. Son 2 aydır ovü testi kullandım ancak ikisinde de tam pik beklediğim günler piki göremedim.ama mesela yumurtlama akıntısı dediğimiz beyaz uzun akıntıyı yaşadım. İlk ay tam pik olur dediğim gün sıvı alımına vs dikkat edememiştim ama bu ay dikkat ettim pike çok yakın oluyor yarın pik olur diyorum ama ertesi gün silikleşmiş oluyor. Neden böyle oluyor anlamadım :KK43:. doktora da gittim her testlerim normal çıktı hem de alttan muayene etti bir sorun yok dedi. Bu durumu yaşayan var mı merak ettim

ayy çok sevindim senn adına ne kadar güzel dua ediyorsun mutlusun nasıl aldın bu kararı
Aşkım içimden geldi gerçek anlamda. Yani o duygu geliyor insana. Normal sokağa çıktığımda kendimi çıplak gibi hissediyordum. Şimdi o kadar mutluyum ki. Koruma altında hissediyorum. Bütün pis gözler benden uzak sanki

Kızlar temizlik yaptım koltuğu kaldırdım kasıklarımda ağrı var zonklama var şimdi oturup Ağlicam ya yatmaya gittim eşim uyuyor diye yardım isteyemedim oda kızdı çağırsaydın diye yada yapmasaydın beni bekleseydin dedi insan kendinede sinir oluyormuş 🥺🥺

Bugün döngümün 23.günü, ovulasyon testinde hala pik göremedim. Umuyorum ki testler yanlış göstermiş olsun ya da test yaptıktan sonra bi anda pik olup çatlamış olsun. Bat 27si ama elenecek gibi hissediyorum kendimi😔 nasip

X