- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.561
Aç kız gözleriniBeni birazdan işten kovcaklargözlerim kapanıyor uyuycam yaaaa
HahahhahahaAç kız gözlerini
nee gözlerinmi kapanıyor .. yoksaaa ......:))Beni birazdan işten kovcaklargözlerim kapanıyor uyuycam yaaaa
Hahahahhahanee gözlerinmi kapanıyor .. yoksaaa ......:))
Mesleğin ne kuzumHahahhahahavalla kalktım kahve yaptım biraz dolanayim ortalarda açılır belki. Bildiğin gitti gözlerim yaa şaka gibi
İhracat canımMesleğin ne kuzum
hayırlısı canım doğru zamanda inşallah :)Hahahahhahaçok tatlısın keskee olsa
Evet aşkım benim hamd olsunhayırlısı canım doğru zamanda inşallah :)
sendin dimi tesettüre giren ben çok imreniyorum böyle radikal kararlar alanlara
Bu kadar kuruma çizgisi olur mu ki? Emin misinnn kuruma olduğuna canımKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim
Ne kadar sürede çıktı kuzum bunlar takip ettin mi kuruma değildir belki testin markası ne kuruma çizgisi çıkarıyor mu acaba araştırdın miKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim
Kuruma için fazla koyu değil mi renkKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Rehap hastanesi doktorları iyi diyorlar. Doğum doğum sonrası bakım da çok iyi. Bi akraba için gitmiştim.Kızlar İstanbul Beylikdüzü ya da Esenyurt ya da avcılar da var mı güzel bildiğiniz bi kadın dogumcu. Özel hastane olabilir.
ayy çok sevindim senn adına ne kadar güzel dua ediyorsun mutlusun nasıl aldın bu kararıEvet aşkım benim hamd olsunAllah isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum
Kuzum bu kururmamı emin misin senKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
Dün ve bugün arasında baya renk farkı var canım dikkat etKeşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş
HappymomBi uygulama vardi neydi oo gebelik için bilen var mi :)melisaa93 kuzum sen bana demistin de unuttumm