💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tamam kuzum lekelenme tedirgin etti sadece. İnşallah net görürüz keseyi bugün SATa göre 4+1 oldu
Kuzum benim çok uzun süre lekelenmem oldu. Kırmızı değilse korkma. Doktor ilaç da verir. Ben ilk gittiğimde iki kese var ama güzel değil gibi demişti doktor. Alttan da bakalım dedi onda da öyle söyledi

Kuzum benim çok uzun süre lekelenmem oldu. Kırmızı değilse korkma. Doktor ilaç da verir. Ben ilk gittiğimde iki kese var ama güzel değil gibi demişti doktor. Alttan da bakalım dedi onda da öyle söyledi
Öğleden sonra gideceğim kuzum inşallah herşey yolundadır beta sonucum güzel geldi

Yaptigin kaset testin markasi da onemli burda kuzum. Freely ile cok erken ogrenenler de oldu battan önce. Cunku hassas bir test ama diger markalarla belki bat gununden sonra ancak çıkıyordur. Biz burda hengi test ile en erken kacinci gunde yakalayabiliriz tayfasi olarak freely ye karar vermis bulunmaktayiz🤣🤣🤣
Ay hiç karşıma çıkmadı frrely yaaa :) benimki de laboquick ama o da güzel diye biliyorum 🙈

Bende seninle aynıyım canım..

Görmek istediğim için görüyor gibi oluyorum, belki istediğim için bat cuma bilmiyorum nolucak artık hayırlısıııı....
Zaman da geçmiyor bi de di mi 🙈 ben hayali çizgi bile görmedim valla, yani bişey olsa ufacık da olsa belirirdi heralde yaa bilmiyorum ki off :/ yani dünyanın sonu değil de insan ümitlenince üzülüyor sonra

Kızlarım ben de bu sabah doktora gittim, kan aldı :) hatta 3 tüp aldı kan değerlerime de bakacakmış eksik olan varsa ona yönelik ilaç kullanacağım daha çok sanırım.. cumaya sonucumu mesaj atacakmış :) İnşallah sağlıklı bir gebelik olur 🙈

Kızlar yaa benim şu mesajıma hamişleri bi etiketleyiverin beceremedim, çok takip de edemiyorum. Arada kaynamasın 🙈
Merak ediyorum kim ne zaman öğrendi kasetle?
Şimdiii benim herkese bir sorum var 😊

böyle kaset testlerle erken erken öğreniyor gibi herkes yaaa 🙈 ben yaptım kaset test bembeyaz çıktı, bat cuma. Hadi ctesi olsun (kendini avutmaya çalışıyor 🤣)
Yani hakkaten birşey olmayabilir de, ben yeni hamişlerimize, tecrübeli analarımıza bir sormak istiyorum kaset testlerle bat öncesi mi öğrendiniz hep gebeliklerinizi? Yoksa Bat gününe kadar hep negatifti de bat günü mü çift çizgi çıktı meselaaa, bu da mümkün mü?
Kafamda deli sorular🙈 bir bilen yorum yapsın yaa lütfen 🥰

D5657FE8-B45C-4446-91A6-173CD41292CA.png

Hepsine gittin mi canım
İki yakınım türkan hanımda doğum yaptı, esra hanıma ben gittim, gönül hanıma da bi yakınım ameliyat olmuştu canım üçü de gayet ilgili doktorlar. Türkan hanıma gideni çok duydum avcılarda muayenehanesi var avcılar hospitalda da doğum yaptırıyor. Esra hanımı da kendi araştırmalarım sonucunda gitmiştim gayet memnun kaldım, hamile değilim ama kontrollerim için ona gitmeye devam ediyorum sakin ilgili bir doktor çok açıklayıcı anlatımları var genç bi doktor

X