- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.003
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.401
canım benim ya daha cok erken ben 12. gün hafif silik çizgiyle öğrendim şuan seninki çok çok yeni beta daha yeni oluşmaya başlamıştır9 gün kuzum bugun
İnşallah canım insanın içi o tam pozitif çizgi olunca emin oluyor takp et koyulaşmasiniÇok teşekkür ederim kuzum inşallah yanılmıyoruzdur
Evet pazar günü kısmetseAl al kuzum takip edelim. Sen pazar mı Türkiye'ye geliyorsun
Aminn kuzumm seninde vardir inşallahYaaa maşlahh kuzummmmAllahım kucağına almayı nasip etsin
Oluşsunda rabbim yanıltmasın inşallah kuzum yacanım benim ya daha cok erken ben 12. gün hafif silik çizgiyle öğrendim şuan seninki çok çok yeni beta daha yeni oluşmaya başlamıştır
Eldiven kuzum test alıcamİnşallah canım insanın içi o tam pozitif çizgi olunca emin oluyor takp et koyulaşmasini
Hepsini aynı anda kullanmayacaksın kuzum. İçinden bir tanesini seçsin onu uygulayabilirsin bu ayAllah im bu kadar şeyi yapsam duvara tırmanır mıyım acabaönemli olan eşim aslında sperm yavaşlığı var onda
Zorlasam bir suru belirti cikar daYoktur herhalde çocuk daha yeni yerleşiyor beta salamadıben de hafif kasik ağrıları var regl olacakmış gibi bir de ara ara göğüs sizlamasi. Sen de var mı ?
Yaa cidden çok sevindim ya5 gün kuzum
Sana demiştim buraya geldiğinde inşallah hamiş olursun da HCG baktırırsın diyeEvet pazar günü kısmetseakşam ordayım
HahahaHepsini aynı anda kullanmayacaksın kuzum. İçinden bir tanesini seçsin onu uygulayabilirsin bu ay
Eşine de;
Proxeed plus (biz bundan fayda gördüğümüzü düşündüğümüz için bununla devam ediyoruz, diğerlerini de bir ay iki ay kullandığımız oldu)
Promen k
Maxigo
İmpryl (hem kadın hem erkek kullanabilirsiniz)
Imkansizi zorla diyorsunİlk olursun belki
Freely mavi gebelik testi kuruma çizgisi cikartiyor mu sizce
Evet demiştin vallahi yaSana demiştim buraya geldiğinde inşallah hamiş olursun da HCG baktırırsın diyeve sanırım öyle olacak kuzummm
Yapıcam kuzummYaa cidden çok sevindim yayarın bir daha test yap bence
Kuzum bu marka kuruma çizgisi çıkarıyor diyor çoğu arkadaş. 10 dakikdan sonrasına bakma canım.Eki Görüntüle 3304464
Grip oldum bugün İlk yaptığımda gözüken birşey yoktu uyup sonra bunu gördüm içim bı hoş oldu