- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.341
Ağlamak üzereyimGörüyorum dün de görmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlamak üzereyimGörüyorum dün de görmüştüm
Bu ay olacak içime doğuyor demiştim ben sanaAğlamak üzereyim
Allahım nolur yanıltma beniBu ay olacak içime doğuyor demiştim ben sana
Alttan bakmak iyi değil diyorlar canım hamilelikte ama tecrübe eden arkadaş varsa bilgilendirsin seni. Kan sonucuna göre bakicaz demiş zaten Allah'ım inslalh yüksek güzel bir değer çıksın sağlıkla ilerlerlesin bebişin de hiçbirşeye gerk kalmasın. Kan sonucunu ne zaman alacaksın. Bize de haber ver mutlaka sonuçlarınıcanım Cumartesi 878di. BATa 10 gün kala öğrendim. Bugün gecikmemin 3. Günü değerimin 3500 civarı olması lazım. Doktor çok ilgili riske girmek istemiyor ama alttan bakınca birşey olur mu korkusu var içimde üstelik lekelenmem var.
İnşallah değerin olması gerektiği gibi çıkar ve gerek kalmaz canım içini ferah tutcanım Cumartesi 878di. BATa 10 gün kala öğrendim. Bugün gecikmemin 3. Günü değerimin 3500 civarı olması lazım. Doktor çok ilgili riske girmek istemiyor ama alttan bakınca birşey olur mu korkusu var içimde üstelik lekelenmem var
Öğlen çıkar muhtemelen kuzum. İçimde kötü bir hissiyat yok ne bileyim Rabbim neylerle güzel eyler Sonucu takip ediyorum çıkar çıkmaz yazarım buraya canımAlttan bakmak iyi değil diyorlar canım hamilelikte ama tecrübe eden arkadaş varsa bilgilendirsin seni. Kan sonucuna göre bakicaz demiş zaten Allah'ım inslalh yüksek güzel bir değer çıksın sağlıkla ilerlerlesin bebişin de hiçbirşeye gerk kalmasın. Kan sonucunu ne zaman alacaksın. Bize de haber ver mutlaka sonuçlarını
İnşallah canım takvimime şimdi tekrar baktım 9 gün kala öğrenmişim. Yumurtlamanın 9. Günü öğrenmiştim kuzum.İnşallah değerin olması gerektiği gibi çıkar ve gerek kalmaz canım içini ferah tut
Çok erken öğrenmişin sen maşallah yumurtlamanın kaçıncı günüydü peki
Pahalı testler de var. Pahalı olduğu halde bi işe yaramayan da var. Freely hem hassas hem ucuz. Hayret yani fark edip de inşallah sonradan zam yapmazlar tabiOvü testleri hcg testinden pahalı valla anlamadım
Oyy darısı bize inşallah canımİnşallah canım takvimime şimdi tekrar baktım 9 gün kala öğrenmişim. Yumurtlamanın 9. Günü öğrenmiştim kuzum.
Ayyy biliyordum yakın zamanlarda senden hamiş haberi gelicekKucağıma almak nasip etsin canım.Darısı bekleyenler için
Tatlıım ben kör göz görmüyorum ama bana bakma herkes görmüş inşallah koyulaşarak artar
Görüyorum dünde gördüm söylemiştim hayırlısıyla hamilesin kuzum
22 Ağustos sat 22 Eylül bat ama bugün erken test yaptım ve pozitifEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI️ ️BAT️ ️SAT️ DURUM @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg Niqu @ozgeeeee1 @melegim can Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @begmsss @Smyrnasi 19 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @aksjakana 25 Ağustos 19 Eylül @ZeynpBuse 19 Ağustos 19 Eylül @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 eylül @pellypell 28 Ağustos 22 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @imagination forever 28 Ağustos 22 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül Zumruduanka96 26 Ağustos 25 Eylül @Nur5434 24 Ağustos 25 Eylül Bahar esinti 29 Ağustos 25 Eylül @Bedii 27 Ağustos 25 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @Nooneathome9 28 Ağustos 27 Eylül @rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül bliiss 28 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül @Linakiz 3 eylül 30 Eylül @fnd_50 2 Eylül
30 Eylül S simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @mcnn123 6 Eylül 3 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim @melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @LesLey 7 Eylül 3 Ekim @TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @papatya0910 11 Eylül 5 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim S Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim
sen ne zaman yapacaksınnnTatlıım ben kör göz görmüyorum ama bana bakma herkes görmüş inşallah koyulaşarak artar
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah22 Ağustos sat 22 Eylül bat ama bugün erken test yaptım ve pozitif
Benim ilk bebegim tup bebek oldu florance hast. kadikoyde nuri delikara doktorumuz çok cana yakın hep olumlu pozitif ti benim esimde az sperm var bende hasimato vardi vakit kaybetmek istemedik simdi ikinciyi dusunuyruz ama belki mucize olur diye arastirmak istersen bak canim diye yazdim rabbim mucizelerini esirgemesinHenüz devamı gelmedi kuzum sadece dün geldi ama ateş destekliyor gibi geldi bana diğer gruptan senin geçen ayki tablonu hatırlıyorum ateş yanıltmamıştı bizi bende amh düşüklüğü var sanırım luteal fazım o yüzden kısa bana tüp bebek yolları göründü gibi reglim bitince bi doktor araştırıp görüşmeye gidicem
Hayırlı olsun şuanki hali nasıl testin daha belirginleştimi?
Görüyoruz ihcallah yarın daha koyu olurGörüyorsun dimi dimi
Aaa ne testi daha çok erken catlama sonrası 6. Gün sen yaptın mı yoksasen ne zaman yapacaksınnn
Kuzum 2. Fotoda gorur gibi oldum ben de ama sen daha net görüyorsundur tabi. Insallah guzelce koyulasir