- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.321
Öyle yapicam artık uygulama 25 eylül gösteriyor benimde 28 eylül bat o yüzden bir daha test yapmicam beklicem adetii sonra devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya banada ovü testi lazım önümüzdeki aya hazırlık ne alayım nerden alayım yok mu bi kampanya bilenFreely 10 tanesini 43e almıştım 73 olmuş yazıklar olsun.
Oyyy evett benim bile gözlerim doldu ağlamakta haklısınAğlamak üzereyim görüyomusunuz
Ben innovita kullanıyordum 4-5 ay önce o çok net gösteriyordu ovulasyonu. Yanında 5-6 tane de gebelik testi veriliyordu. Trendyolda falan var. Laboquik de iyi diyorlar ama onu bilmiyorum. Biraz uzak kaldım ovulasyon testlerineYa banada ovü testi lazım önümüzdeki aya hazırlık ne alayım nerden alayım yok mu bi kampanya bilen
Görüyorsun dimi dimiOyyy evett benim bile gözlerim doldu ağlamakta haklısın
Eveeet bebeğim yaa yeni yaptın bunu dimiGörüyorsun dimi dimi
Evet yeni mi yaptın canım bu testiAğlamak üzereyim görüyomusunuz
Ovü testleri hcg testinden pahalı valla anlamadımBen innovita kullanıyordum 4-5 ay önce o çok net gösteriyordu ovulasyonu. Yanında 5-6 tane de gebelik testi veriliyordu. Trendyolda falan var. Laboquik de iyi diyorlar ama onu bilmiyorum. Biraz uzak kaldım ovulasyon testlerine
Şimdi yaptım kuzum ilk idrar ya ben yanılıyom muEveeet bebeğim yaa yeni yaptın bunu dimi
Hayırr bebeğim görüyorum bende dün akşam yaptıpında yoktuŞimdi yaptım kuzum ilk idrar ya ben yanılıyom mu
Ay ellerim titriyoHayırr bebeğim görüyorum bende dün akşam yaptıpında yoktu
Yaaaa görüyorum benAğlamak üzereyim görüyomusunuz
canım Cumartesi 878di. BATa 10 gün kala öğrendim. Bugün gecikmemin 3. Günü değerimin 3500 civarı olması lazım. Doktor çok ilgili riske girmek istemiyor ama alttan bakınca birşey olur mu korkusu var içimde üstelik lekelenmem varCanım senin kan değerin kaçtı ve hamileliğini önceden mi öğrenmiştin günün geçince mi. Hemen üzülme canım geç oluştuysa kese falan anca görünür istersen doktor değiştir bu her doktora güven olmuyor
Oyyy oyYaaaa görüyorum ben
Görüyorum dün de görmüştümAğlamak üzereyim görüyomusunuz
Benim bile titriyor o kadar sevindim kiii çok şükür yaa inşallah artarak devam etsin kopkoyu halini de görelim bebeğimAy ellerim titriyo