- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.381
İnşallah yanıltmıyordur kuzumİkinci fotoda var gibi canimm inşallah yaniltmaz daha da koyulaşır tebrik ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yanıltmıyordur kuzumİkinci fotoda var gibi canimm inşallah yaniltmaz daha da koyulaşır tebrik ederimmm
5 gün kuzumAdetine kaç gün var canım benim
Kuzum şoktayım bakıcamZumruduanka96 benimkini görmemişsinn
Oy oy inşallah canım benim yanılmıyoruzdur hepimiz hamiş olalım Allahım sen nasip etYaaaaa görüyorum Allah'ım devamını getirsin inşallah bu ayı hamile olarak bitireceksin kuzum Zumruduanka96 hamiişş oluyoooorrr, sıra daaa banaaaaaaa geliiiiyoooorr diye bi şarkı söyledim şimdi
Evet kuzum bunu kullananlar var. OMEGA Q10 önemli ama OMEGA beni çok şişirdi ben bıraktım.Kızlar bahsettiğiniz takviyelerin biri bu mu edahandro
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah yanılmıyoruzdurAyy çok sevindim ben de gördüm çizgiyi hayırlısı olsun inşallah
hafif gölge var gibi canım koyulaşmayı takip et her sabah sağlıkla ilerler İnş. sen sanki erkende yapmış gibisin kacıncı günün bugün
Yaaa maşlahh kuzummmmAllahım kucağına almayı nasip etsinKizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
9 gün kuzum bugunhafif gölge var gibi canım koyulaşmayı takip et her sabah sağlıkla ilerler İnş. sen sanki erkende yapmış gibisin kacıncı günün bugün
Taze anniişşş sen nasılsın canımmm?hafif gölge var gibi canım koyulaşmayı takip et her sabah sağlıkla ilerler İnş. sen sanki erkende yapmış gibisin kacıncı günün bugün
10 dakikadan sonra evet çıkarabiliyorFreely mavi gebelik testi kuruma çizgisi cikartiyor mu sizce
Mide bulantısı boşa değilmiş9 gün kuzum bugun
Gördüm gördüm
Gören gözlerinizi öpeyimGördüm gördüm
Galiba öyle kuzum bugun test almaya çıkıcamMide bulantısı boşa değilmiş
Allah im bu kadar şeyi yapsam duvara tırmanır mıyım acaba önemli olan eşim aslında sperm yavaşlığı var ondaEvet kuzum bunu kullananlar var. OMEGA Q10 önemli ama OMEGA beni çok şişirdi ben bıraktım.
Promotil ve maxijuno kullanıyorum ( birini alsan yeter, ben ikisini de sipariş verdiğim için bi gün birini bi gün birini içiyorum)
Burdaki çoğu arkdaşımız inofolic kullanıyor
İmpryl da önerilenler arasında (ben de kullanmıştım)
Çakşır
Çörek otu bal tarçin karışımı içenler var.
Ben de seni tebrik ediyorum 5. Gün test yaptığın için ben bat günü yaparım muhtemelen ya da 1 gün öncesiEn iyisi yapmamak aslında vallahi tabrik ediyorum dün yaptım 5.gün
Al al kuzum takip edelim. Sen pazar mı Türkiye'ye geliyorsunGaliba öyle kuzum bugun test almaya çıkıcam