- 20 Ağustos 2022
- 3.858
- 3.299
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.361
Zumruduanka96 kız iyi misin nereye kayboldun birden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimYaa be güzel bi haber bu böyle
İkinci fotoda var gibi canimm inşallah yaniltmaz daha da koyulaşır tebrik ederimmm
7. Gunde pozitif goren yok dimi benim de 6. Gün kuzum. Sende belirti var mi nasil durumlarAaa ne testi daha çok erken catlama sonrası 6. Gün sen yaptın mı yoksa
Çok teşekkür ederimGünaydın kizlarrr okuyamadım geçmiş sayfaları yoğunluktan yeni bebis varmisss esen-ruzqar ne kadar net masallah sağlıkla devam etsin inşallah tebrik ederim
Adetine kaç gün var canım benim
Zumruduanka96 benimkini görmemişsinnKizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
Amin inşallah balım bak geçen ne dedim kadının birindede gebelik belirtisi uçuk çıkmış dedim doğruymuş demekkiAllahım nolur yanıltma beni
Yoktur herhalde çocuk daha yeni yerleşiyor beta salamadı ben de hafif kasik ağrıları var regl olacakmış gibi bir de ara ara göğüs sizlamasi. Sen de var mı ?7. Gunde pozitif goren yok dimi benim de 6. Gün kuzum. Sende belirti var mi nasil durumlar
Oyyyyyyyy canım canım canım sana kocaman sarılıyorumm sevinç göz yaşlarına ortak oluyorum sağlıkla yükselsin değerin kuzumKizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün ay ne güzel 2 güzel haberKizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
En iyisi yapmamak aslında vallahi tabrik ediyorum dün yaptım 5.günAaa ne testi daha çok erken catlama sonrası 6. Gün sen yaptın mı yoksa
Yaaaaa görüyorum Allah'ım devamını getirsin inşallah bu ayı hamile olarak bitireceksin kuzum Zumruduanka96 hamiişş oluyoooorrr, sıra daaa banaaaaaaa geliiiiyoooorr diye bi şarkı söyledim şimdi
Ay inanamıyorum kuzum rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAyyy biliyordum yakın zamanlarda senden hamiş haberi gelicekKucağıma almak nasip etsin canım.Darısı bekleyenler için
İlk olursun belki7. Gunde pozitif goren yok dimi benim de 6. Gün kuzum. Sende belirti var mi nasil durumlar
İnşallah kuzum ay inşallahGörüyorum dünde gördüm söylemiştim hayırlısıyla hamilesin kuzum
Teşekkür ederim kuzumHayırlı olsun şuanki hali nasıl testin daha belirginleştimi?
İnşallah balımGörüyoruz ihcallah yarın daha koyu olur
İnşallah koyulaşır kuzumKuzum 2. Fotoda gorur gibi oldum ben de ama sen daha net görüyorsundur tabi. Insallah guzelce koyulasir
Şoka girdimZumruduanka96 kız iyi misin nereye kayboldun birden