- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.301
Valla bişey yapmadım canımHadi hadi kandırma bizi bensiz ne suç işledin hani suç ortağıydık
11 Eylül diyelim bat 8Yani 10 Eylül bat 8 Ekim mi beynimi yakmadan söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bişey yapmadım canımHadi hadi kandırma bizi bensiz ne suç işledin hani suç ortağıydık
11 Eylül diyelim bat 8Yani 10 Eylül bat 8 Ekim mi beynimi yakmadan söyle
Evet canım gaz şişkinlik bunlar daha çok biraz bel ve kasik agrim var bugün adet olacak gibi ayniŞimdi bir hamile olarak söyle bakalım ne taraftan yumurtladın nereye yerleşti
Hayırlısı olsun canım tekrar. Pek bi belirtin olmamış galiba. Hafif mide bulantısımsım şeyler olmuş. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Oh çok sevindim canım ne kadar güzel haber maşallahOlsun sonuçta geri geldin, yeni ay yeni umutlarla tam gaz devam
İyiyim kuzum ben de keseyi gördüm kalp atışına gün sayıyorum
Canım hayırlı olsun ah ne güzel maşallah .sağlıkla büyüsün . Tebrik ederim . Kuzum yumurtlamanın kaçıncı gününde çıktı ?Kizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
Kız ben görüyorum yaa inşallah gerçektir canım benimYooookkk beli değil herkes birşeyşer gördü ama daha 6 gün var bak atiyim balım
Canimm benim reglim yarın Ben biraz bekleyenlerdenimmCanım hayırlı olsun ah ne güzel maşallah .sağlıkla büyüsün . Tebrik ederim . Kuzum yumurtlamanın kaçıncı gününde çıktı ?
Ah bende regliyr kadar bekleyeceğim gibi duruyor sabrını tebrik ediyorum güzel haberle sonuçlanmış maşallah canımCanimm benim reglim yarın Ben biraz bekleyenlerdenimm
Kuzum flaşla mı çektin çok parlamış göremedim bişeyKız merve3553 bir şeyler goruyormusun teste sabah ilk idrarla.yatim.ben göremedim senin gözler iyidir
Var canım tabikideÜstteki dünkü alttaki bugün ki test sizce bir artış var mı ? Kan verdim az önce Eki Görüntüle 3304413
Bende gördüm incecikAl seni mi kırcam kız
Yaa be güzel bi haber bu böyleKizlarr Günaydınn Beklemiyordumm açıkçası Bat im yarın hala daha yapmayacaktimm. İlk tepki olarak ağlaniyormus gerçekten ilk sizinle paylaşıyorumm
Eki Görüntüle 3304390
Evet flaşla çektim sabah yaptım o yuzdenKuzum flaşla mı çektin çok parlamış göremedim bişey
Bilet göremedim kuzumEvet flaşla çektim sabah yaptım o yuzden
Canım senin kan değerin kaçtı ve hamileliğini önceden mi öğrenmiştin günün geçince mi. Hemen üzülme canım geç oluştuysa kese falan anca görünür istersen doktor değiştir bu her doktora güven olmuyorBenim kahverengi lekelenmem var kızlar bugün gittiğim doktor keseye benzer birşey var ama emin olamıyorum öğleden sonra kan sonuçlarınla gel alttan bakacağız dış gebelik geçirmişsin riske atamayız dedi Bu arada Zumruduanka96 test yaptın mı kuzum?
Bende göremedim yok galiba bunayda olmadı yaBilet göremedim kuzum
Olsun ümitsizliğe kapılmıyoruz önümüzdeki ay için hazırlıklara başlıyorsun hemencecik rabbim en kısa zamanda hepinizi nasip etsin inşallahBende göremedim yok galiba bunayda olmadı ya