- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.101
Amin kuzum amin inşallahYapıcam bakalım inşallah birşey çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum amin inşallahYapıcam bakalım inşallah birşey çıkar
İnşallah inşallah canımNe kadar cok istiyorum rabbim biliyor ya insallah hayirlisiyla saglikla kucagima alabileceksem cok isterim
Cok tesekkur ederim insallah dogrudur da rabbim bana da dileyen herkese bu gruptaki herkese de nasip etsin insallahHcg artışı farklı olabilir canım her hamilelikte bir olmaz. ne güzel erknden öğrenmişsin işte sağsağlim al kucağına bebişi tebrik ederim
Aynen bakalım.uarin sabah cikicakmi bu siliklere insan guvenemiyor varsa bileİşte normalde ben dedim göremez kimse ama kızlarda mübarek öyle bir varki gördüler şıp diye
Valla bizde öyleyiz canım beklicez artıkBen bi görüyo gibi oluyorum , bi görmüyor kafayı yedim sanırım bugün çatlamanın 11.günü
Yok yokkk bende asla güvenmiyorum zaten bakma sen benim yaptığıma nefsim körelsin diye yapıyorumAynen bakalım.uarin sabah cikicakmi bu siliklere insan guvenemiyor varsa bile
Yaa o kadar mutlu oldu ki canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah Senle hikayelerimiz aynı olduğu için iyice umutlandım6 gun var ve şuan şoktayim asla bir sey cikmaz en azindan test yapma hevesimi alayim uc gun kala yaparim tekrar diye yaptim ve hemen ikinci cizgi cikti. Ayrica diger hamileligimde uc gun kala asiri silikle ogrenmistim. Bu teste cok guveniyorum ama o kadar inanamadimki testte mi sorun var diye dusunuyorum
Ay sorma yaa aldığım mı çok dandikti acaba bilemedimKız adamı öldürcennnnn
Öne işe yarıyormuş kız siz bu adamlara ne yaptınızda neverseniz yiyip içiyo benimkine asla veremiyorum ya adam takmış redbul içip duruyo günde 3 tane enerji veriyomuşAy sorma yaa aldığım mı çok dandikti acaba bilemedim
Bende bugün yaptım öylesine belki çıkar diye ama yok zaten adet ağrısı gelip gidiyor.Yok yokkk bende asla güvenmiyorum zaten bakma sen benim yaptığıma nefsim körelsin diye yapıyorum
İnşAllah yeni bir şeyler öğrenmeye vaktin olmadan hamile kalırsınYa kuzum gec uyandim duruma. Buna da kaydetmeye baslamis bulundum uygulama olarak femometeri seviyorum aslinda ama ates konusunu ff appta da anlayamayabilirim. Cunku konuya yabanciyim henüz. Insallah cok da iyi ogrenmeden bu islerden yakami kurtaririm ya. Valla sıkıldım artik yeni biseyler ogrenmekten
Öyle deme kuzum aynı şey Bendede var kasıklara ağrı girip çıkıyoBende bugün yaptım öylesine belki çıkar diye ama yok zaten adet ağrısı gelip gidiyor.
Sen
kız ojenın renginde ne güzelmiş
Ay teşekkür ederim kuzum pastel 244Sen
kız ojenın renginde ne güzelmiş
Zumruduanka96 hemen sizler için yakın çekim alalımYemin ederim ben de fotoğrafta ona baktım edahandro
Gelince bende alayım barı dur unutmayım notlara kaydedeyimAy teşekkür ederim kuzum pastel 244
Benim kasıklarda öyle valla bir böyle bir ağrı sanki ağırlık var gibi karnimda düşünmek vücudumu dinlemek istemiyorum ama olmuyor geçen ay hiç dinlemedim amanyine negatif olduÖyle deme kuzum aynı şey Bendede var kasıklara ağrı girip çıkıyo
Ay dikenler bi avuç azıcık. Saplar o kadar çok ki. Keşke yararlı kısmı sapı olsaymış. Tamam canım sağol dediğin gibi yapayımHahahaah doğru canım doğru hatta önemli olan o dikenliler sapları atabilirsin diğer otlardan da suyu kaynat önce sonra 2 tatlı kaşığı at içine 10 dk demlensin süzüp ver canım çay süzgeçi ile falan
Al al stok yap burda. Çok güzel başka renkleri de var. Gül kurusu falan haftaya da o ojelerimle foto atarım artık bi de ona bakarsınızGelince bende alayım barı dur unutmayım notlara kaydedeyim
Amin inşallahHemen hamiş sembolünü koyuyorum kuzuumm sağlıkla artın inşallah
14 perde daha çok minigizzzMaşallah kuzum benimmmmmm kaç çıktı değerin
Aminnnn darısı isteyen herkeseGözün aydın canımm darısı bize sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
İnşallah canımMaşallah inşallah güzel ilerler sağlıklı şekilde canım