- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.081
Evet iste ben de o yuzden suan cok sasirdim inanamiyorum.Hayırlı olsun kız hamilesin kız niye bu kadar erken ve net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iste ben de o yuzden suan cok sasirdim inanamiyorum.Hayırlı olsun kız hamilesin kız niye bu kadar erken ve net
Ya kuzum gec uyandim duruma. Buna da kaydetmeye baslamis bulundum uygulama olarak femometeri seviyorum aslinda ama ates konusunu ff appta da anlayamayabilirim. Cunku konuya yabanciyim henüz. Insallah cok da iyi ogrenmeden bu islerden yakami kurtaririm ya. Valla sıkıldım artik yeni biseyler ogrenmektenAhahahha tüh ya aklıma gelseydi söylerdim tabi canım anladığım kadarıyla yardımcı olurum. Ff app daha anlaşılır aslında onu neden kullanmıyorsun
Evet iste ben de o yuzden suan cok sasirdim inanamiyorum.
Vallahi çok güzelAma güzel dimi
Aaaa sen benim testimi gördünmüü bugunnnnVallahi çok güzel
Ayyyy görmedim kuzummmmmm hamiş misinnnnAaaa sen benim testimi gördünmüü bugunnnnEki Görüntüle 3304256
Hcg artışı farklı olabilir canım her hamilelikte bir olmaz. ne güzel erknden öğrenmişsin işte sağsağlim al kucağına bebişi tebrik ederim@Afratafrac sen de testime bakar misin? Bu testin uzmani sensin ne de olsa aslinda cok guveniyorum bu teste ama daha once uc gunden once pozitif gormedigim icin suan adetime 6 gun varken boyle cikardi yanlis olma ihtimali var mi
Ben göremedim ya kız bugün gözlerim bozulmus kendi yaptigim teste o kadar baktım kiKızlar sizce varmı bişi
gözlerim mi oyun oynuyo , yoksa görmek istediğim için mi bilemedim
Eki Görüntüle 3304255
Yooookkk beli değil herkes birşeyşer gördü ama daha 6 gün var bak atiyim balımAyyyy görmedim kuzummmmmm hamiş misinnnn
Canım bulanık çıkmış düz renk biryere koyup çeksenKızlar sizce varmı bişi
gözlerim mi oyun oynuyo , yoksa görmek istediğim için mi bilemedim
Eki Görüntüle 3304255
Ayyy kuzum sanki incecik bir şey gördüm ben de ayyyy hadi inşallah kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonraYooookkk beli değil herkes birşeyşer gördü ama daha 6 gün var bak atiyim balım
8 gün olması lazım bebeğim vallahi bakalım inşallah yanıltmıyordur yaAyyy kuzum sanki incecik bir şey gördüm ben de ayyyy hadi inşallah kaçıncı gün bugün yumurtlamadan sonra
Amin amin kuzum inşallah en iyi Merve3553 anlar. O da böyle erken yapmıştı diye hatırlıyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım kuzum8 gün olması lazım bebeğim vallahi bakalım inşallah yanıltmıyordur ya
Bende de böyle çıktı ama gözükmüyorYooookkk beli değil herkes birşeyşer gördü ama daha 6 gün var bak atiyim balım
Ben göremedim ya kız bugün gözlerim bozulmus kendi yaptigim teste o kadar baktım ki
Canım bulanık çıkmış düz renk biryere koyup çeksen
İşte normalde ben dedim göremez kimse ama kızlarda mübarek öyle bir varki gördüler şıp diyeBende de böyle çıktı ama gözükmüyor
Ne kadar cok istiyorum rabbim biliyor ya insallah hayirlisiyla saglikla kucagima alabileceksem cok isterimKız ikizmi yoksa
Yapıcam bakalım inşallah birşey çıkarAmin amin kuzum inşallah en iyi Merve3553 anlar. O da böyle erken yapmıştı diye hatırlıyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım kuzum